b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Watford – Liverpool – 02/29 18:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A Liverpool továbbra is tartja kiváló formáját, ráadásul a vendégek számára most egy könnyebb feladat jöhet, hiszen a liga leggyengébb támadósorával rendelkező Watford otthonából kellene elhozni a három pontot.


Őszintén szólva a Liverpool már nem egyszer babrált ki velem az idén és most is leginkább a statisztikai adatokra, ill. arra a tényezőre hagyatkoznék, hogy ma a Watford az ellenfél. A hazaiak egyértelmű célja a bennmaradás, ám a Liverpool részéről már most extra motiváció az, hogy megtartsák a veretlenségüket. Jelenleg Kloppék mérlege szinte hihetetlen, hiszen 27 bajnokiból 26-1-0-ás mérleget alakított ki a csapat. Az előző mérkőzésen ugyan közel volt a “botlás”, viszont sikerült a Salah/Mané kettősnek megfordítani a mérkőzést a West Ham ellen és végül nyerni tudott ismét a liverpooli csapat.

A várható gólszámadatok alapján 0,56, ill. 1,82 a két csapat mutatója. Ezen értékek alapján pedig a 0-2-es eredmény reálisnak tűnik.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Ami érdekes tényező lehet, hogy viszonylag kevés gólt kapott mindeddig hazai pályán a Watford, ám a Liverpool kiváló támadói ellen aligha húzhatják ki kapott gól nélkül. A másik szintén kulcsfontosságú tényező a kapu előterében lévő hatékonyság, hiszen a hazaiak nagyon gyenge mutatóval rendelkeznek és ennek köszönhetően az egyik legkevesebb gólt szerezték a Premier League mezőnyében, ráadásul a hazai mutatók esetében is a gólszerzésben messze elmaradnak az átlagos gólszámoktól. A Liverpool idegenben mindössze 6 gólt kapott és a legtöbb túráját kapott gól nélkül abszolválták. A kapuban szinte garantáltan Alisson kezd, illetve előtte a van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold, Robertson négyes játszhat, de elől is a Mané/Salah/Firmino trió rohamozhat. A Liverpoolnak most volt ideje pihenni, hiszen a hét közepén nem volt semmiféle mérkőzés számukra. Legutóbb 2-0-ra nyertek hazai pályán a Watford ellen és szerintem ez ma is opcionális lehet. Úgyhogy a fogadásom alapja a Liverpool győzelmére és a 4,5 gól alatti fogadásra esett, ill. egy egységgel megpróbálom a 0-2-es végeredményt is, amit a következő fogadásaim esetében egyre sűrűbben fogok az elemzésekbe beépíteni. A fogadási stratégiában szerepelnek a pontos végeredményre való fogadások tétjei is, ami jelen esetben 1 egységet jelent. Bet365-n a fogadáskészítő opcióban az 5 gól alatti opcióra kell fogadni!

Watford – Liverpool Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Liverpool + 4,5 gól alatt (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) 1,75 “B” kategória 5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
0:2 (Pontos végeredmény) 8,00 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: