b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Vajon ismét bejön ez az opció a Manchester Utd.-Brentford meccsen?!

Cristiano Ronaldo dönthet ismét! (Fotó: Getty Images)

A Premier League 35. fordulójában a Manchester United a kiváló formában lévő Brentford csapatát fogadja.

A Manchetser United az elmúlt hetek botlásai miatt már csak a hatodik helyen és, ha így folytatja a csapat, akkor könnyedén veszélybe kerülhet az Európa-liga szereplés. Persze nagy kérdés, hogy mennyire élvez jelenleg ez prioritást a manchesteri csapatnál. Ugye edzőváltás lesz nyáron, sok távozóval és új játékosok érkezésével kell számolni, így sok játékos fejben már nem feltétlen koncentrál az idei szezonra. Talán ennek is köszönhető, hogy az utóbbi öt fordulóban a “vörös ördögök” mindössze négy pontot szereztek és amikor ez sikerült, akkor is leginkább Cristiano Ronaldo-nak volt köszönhető a pontszerzés. A Brentford viszont fantasztikus formában és az utóbbi hét meccséből ötöt megnyert a csapat, illetve kikaptak 2-1-re a Leicester csapatától és legutóbb remiztek a Tottenham ellen.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Manchester United hazai pályán 9-5-4-es mutatót alakított ki.
-A Brentford idegenben 5-4-8-as mutatóval rendelkezik.
-A csapatok legutóbb januárban találkoztak egymással és akkor 3-1-re a Manchester United nyert!

Eriksen érkezése óta a Brentford szárnyal és sorra gyűjti a csapat a győzelmeket! (Fotó: Reuters/John Sibley)

Csapathírek:

MANCHESTER UNITED
A hazai keretben rengeteg a hiányzó játékos. H. Maguire, P. Pogba, J. Sancho, L. Shaw, Fred, A. Wan-Bissaka és E. Cavani is sérült, ill. M. Greenwood inaktív.

BRENTFORD
A vendégeknél jóval jobb a helyzet és S. Ghoddos, M. Jörgensen, ill. F. Onyeka hiányzik sérülés miatt.

Várható kezdőcsapatok:

MANCHESTER UNITED
De Gea, Dalot, Varane, Lindelof, Telles, Matic, McTominay, Mata, Fernandes, Elanga, Ronaldo

BRENTFORD
Raya, Ajer, Jansson, Sorensen, Henry, Janelt, Norgaard, Eriksen, Mbeumo, Toney, Wissa

2022.05.02. 21:00
🏟Old Trafford (Manchester)

Az utóbbi hetek remeklésének köszönhetően a Brentford bennmaradására egyre nagyobb esély van. Ugyan még mindig csak 8 pont az előny a kiesőzónában szereplő csapatokkal szemben, ám egyre kevesebb forduló van hátra. A Manchester United körüli fennforgás nem jött véleményünk szerint jókor. Egy remek tréner fog érkezni a csapathoz, aki már a maga kijelentéseivel is megmozgatta az eddig is “zavarosnak” tűnő vizet. Nehéz ilyen helyzetben egy-egy játékost motiválni, ráadásul a csapatot tovább hátráltatja az a tényező is, hogy rengeteg kulcsjátékos sérült. Cristiano Ronaldo egyedül az a “faktor”, ami még a “vörös ördögök” sikerei mellett szólhat, de a jelenlegi formákat tekintve egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Brentford pontot szerezne az Old Trafford-on. Ettől eltekintve mi nem szeretnénk a kimeneteleket piszkálni, inkább ismét a gólok felé “eveztünk” és a gólváltásban nagy esélyt látunk. A Brentford ugyanis az utóbbi időben elég gólerős, több csapat ellen is két gólt szereztek, de többnyire gólt is kap a védelmük. Elől a manchesteri csapat azért rendben van, ill. ahogy már említettük is CR bármikor képes gólt szerezni. Ezért mi ezen a találkozón is a gólváltásra fogadunk és remélhetőleg itt is “zöld” színben köszön majd vissza a favorizált opció.

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.70

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: