b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Újfent az Arsenalra fogadunk!

G. Jesus futószalagon termeli a gólokat! (Fotó: Getty Images)

Az Arsenal a várakozásoknak megfelelően kezdte meg a 2022/2023-as szezont, ám a második fordulóban már jóval nehezebb ellenfél vár rájuk, hiszen a Leicester ellen lépnek pályára!

Az Arsenal remekül erősített a nyári átigazolási szezonban, ráadásul nagyon jól sikerült esetükben a felkészülési szezon is. A londoni derbit a Crystal Palace otthonában 2-0-ás győzelemmel zárták, de a mai nap az első fordulóban pontokat hullajtó Leicester ellen nem lesz egyszerű dolga az ágyúsoknak. Persze így is minden esélyük adott lehet a győzelemre, ráadásul a fogadóirodák is a hazai győzelmet tartják reálisnak, de a B. Rodgers által irányított együttes azért komoly fejtörést okozhat ma majd a védelemnek. A vendégeknél remek hír, hogy szinte mindenki bevethető. Persze van pár hiányzó, mint Barnes, Bertrand, vagy épp Pereira, de gyakorlatilag ismét ott lehet a pályán Vardy, Tielemans, Castagne, Maddison és Ndidi is, akik bármikor képesek lehetnek gólt szerezni. Az Arsenalban is van pár hiányzó, de a Crystal Palace ellen futballozó tizenegy vonulhat ki ismét a gyepre. Elől nagy valószínűséggel Gabriel Jesus fog kezdeni, mögötte pedig Martinelli, Odegaard, Saka, Xhaka, Partey, Zinchenko, Gabriel, Saliba, White és Ramsdale játékára számíthatunk.

A két együttes tehát közel azonos eredményekkel hangolt a 2022/2023-as szezonra, de azért a Crystal Palace ellen elég meggyőző volt az Arsenal és szinte végig dominálni tudott a csapat a városi riválissal szemben. Hasonló mérkőzésre számítunk most is és szerintünk ismét az Arsenal birtokolhatja többet a labdát, ezáltal irányíthatja a mérkőzést a hazai együttes. Persze a Leicester már jóval erősebb, mint az első fordulóbeli rivális, de az előző évek során nagyon ritkán tudott pontot szerezni a vendég együttes az “ágyúsok” ellen. A 2021/2022-es kiírásban példának okáért oda-vissza 2-0-ás győzelmet ért el az Arsenal ellenük és a mostani keret azért jóval erősebb, mint a tavalyi. Egyszóval mi bízunk a hazai győzelemben és az Arsenalra fogadunk!

Tipp: Arsenal (1×2)
odds: 1.53

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: