b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Újfent az Arsenal győzelmére fogadunk!

G. Jesus futószalagon termeli a gólokat! (Fotó: Getty Images)

2022-08-31662

Már csak az Arsenal az a csapat a Premier Leagueben, amely eddig minden egyes meccsét megnyerte a bajnokságban és ma egy pocsék formában lévő Aston Villa-val találkoznak, úgyhogy összejöhet az ötödik győzelem is számukra!

Ami biztos, hogy Arteta nem a levegőbe beszélt a felkészülési szezon végén, hiszen az Arsenal trénere kijelentette, hogy az idei szezonban nagyon sokat vár a csapatától. A hazaiak ennek megfelelően minden egyes meccsükön legalább két gólt szereztek és a fantasztikus felkészülési szezon után joggal bizakodhatnak az “ágyúsok” szurkolói! Az Aston Villa szurkolók viszont aggódhatnak a csapatukért, ráadásul ha a következő mérkőzéseken sem jönnek az eredmények, akkor S. Gerrard alatt is meginoghat a pad. A vendégek a bajnokságban egyedül a szintén gyenge formában lévő Everton ellen voltak képesek győzni, de ezenkívül kikaptak a Crystal Palace, West Ham és a Bournemouth csapataitól is. Utóbbi csapatnál pedig a csúfos 9-0-ás liverpooli vereség után menesztették a vezetőedzőt, úgyhogy ez kellő jelzés lehet akár Gerrard számára is.

Arsenal - Aston VillaFogadási határidő: 20:30

Az “ágyúsok” szorzója reggel óta folyamatosan emelkedik, amit mi nem igazán értünk és ennek köszönhetően le is csapunk erre a lehetőségre. A felek között adott a formai különbség és véleményünk szerint az Arsenal játékosai ismét képesek lesznek a győzelemre, főleg hazai pályán. Nehéz jelenleg a csapatok között bármiféle párhuzamot is vonni, úgyhogy nem is akarunk itt nagy miérteket keresni. Bízunk Arteta csapatában és az Arsenal győzelmére kötünk fogadást!

Tipp: Arsenal (1×2)
odds: 1.55

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: