b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Tottenham – Liverpool – 01/11 18:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A Premier League esti rangadóján a sokak által várt fogadáskészítőt vettem igénybe. Ennek megfelelően a mostani ajánlást csak az online fogadóirodákban lehet majd megfogadni és mindazokban, ahol van ez a lehetőség.


A találkozó esetében négy opciót fogok kombinálni. Lesz két gólos fogadás, egy kétesélyes fogadás, ill. a büntetőlapokra való fogadás. Amit fontos leszögeznem már így a mérkőzés elején, hogy egy “C” kategóriás ajánlást teszek közzé. A statisztikai rendszerünk alapján 2,5 gól fölé várható ez a találkozó, ám H. Kane kiesése döntően befolyásolhatja a hazaiak támadójátékát. A Liverpool keretében szinte minden kulcsjátékos játékra alkalmas állapotban. A vendégektől Keita, Clyne és Milner az aki biztosan kihagyja a mérkőzést, rajtuk kívül pedig Matip, Lovren és Fabinho játéka kérdéses. Az-az a vendégek támadó triója Salah, Mané és Firmino vélhetően kezdeni fog. A hazai keretben Alli és Son lehet a támadások legfőbb célpontja és ők lehetnek igazából a legveszélyesebbek is. Annyi biztos, hogy a Liverpool mióta Alisson visszatért a sérüléséből őrült magabiztossággal hozza a meccseket. A brazil hálóőr a visszatérése óta nem kapott gólt és ennek megfelelően Klopp igencsak biztos alapokra helyezheti a védelmet.

A Liverpool jelenleg még veretlen a bajnokságban 19-1-0 a csapat mérlege és mindössze 14 gólt kaptak 20 forduló alatt.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Összességében tehát hagyatkoznék a statisztikai rendszer adataira és én úgy vélem, hogy két gól fog születni a találkozón. A másik opció viszont egy under fogadás lenne, ami az öt gólos határ lenne. A 4,5 gólos határon a Liverpool eddig két alkalommal, míg a Tottenham három alkalommal overezett, ám érdemes elolvasni a fentiekben leírt sorokat. A hazaiaknál nincs Kane, míg a vendégeknél Alisson visszatérése óta lecsökkentek a kapott gólok. A harmadik opció a büntetőlapokra vonatkozik és lényegében a fogadás alapja az, hogy egy lap lesz a találkozón. Ehhez M. Atkinson remekül asszisztálhat, hiszen elég bőkezűnek mondható a sporttárs. Az utolsó opció pedig a kétesélyes fogadás lenne. Ezen opció alapján én a “Döntetlen, vagy Liverpool” opciót favorizáltam. A lentiekben az ajánlás résznél részletesen leírom, hogy mit hogy találhatsz meg a fogadóirodák kínálatában, ez a zárójeles részben lesz feltüntetve.

Tottenham – Liverpool Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 1 gól + Kevesebb, mint 5 gól + Több, mint 0 lap mindkét csapatot együtt véve + Döntetlen, vagy Liverpool (Összesített gólok + Összesített gólok + Lapok + Dupla esély) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: