b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Southampton – Leicester – 21:00

Vajon sikerül pontot szerezni Vardyéknak idegenben? (Fotó: Michael Regan/Getty Images)

A mai nap is egy prémium elemzés kerül csak megosztásra, méghozzá a PL 10. fordulójának nyitómérkőzése került górcső alá.


A találkozót a “challenge” szelvényünkön belül már részleteztem és leginkább ez a kiindulóalapja a mostani elemzésnek is. A Leicester egy esetleges győzelemmel, akár a PL 2. helyére is ugorhat és B. Rodgers munkássága beérni látszik, hiszen rég nem látott pozícióban vannak a “rókák”. A vendégek keretében Vardy, Tielemans, perez, Maddison, Barnes, Ndidi, Evans, Ricardo Pereira, Soyuncu és Chilwell is pályára léphet, ill. a kapuban a megszokott pozícióban Schmeichel játéka várható. A hazaiaknál is hasonló a helyzet és vélhetően itt is a legjobb kezdőt láthatjuk ma a pályán. Lényegében mindkét csapatnak jól jönne a pontszerzés, ám ma nem a kimenetelekben, hanem már-már a megszokott módon a gólszámokban bíztam.

A várható gólszámadatok alapján 1,22, ill. 1,89 a két csapat mutatója. Amely a gólváltásra enged következtetést.

Vajon sikerül pontot szerezni Vardyéknak idegenben? (Fotó: Michael Regan/Getty Images)

A várható gólszámadatok beszédesek, ám érdemes megtekinteni a Southampton hazai mutatóit, amely alapján az együttes minden egyes mérkőzésén rúgott egy-egy gólt, ám tíz találat landolt a hálójukban. Egy szó, mint száz a Southampton védelem nem épp a legjobb és ez kapóra jöhet a J. Vardy által fémjelzett rókáknak, ám semmiképp sem leírandó a hazaiak támadósora, akik gólt rúgtak a Liverpool, Man. United és a Chelsea védelmének is. Úgyhogy a gólváltás a mai favorit opció, amit “B” kategóriába ajánlok fogadásként.

Southampton – Leicester Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,70 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: