b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Southampton – Everton – 10/25 15:00

Az idei kiírásban Calvert-Lewin sem szállítja a gólokat és mindössze 3 gólt szerzett az angol támadó. (Fotó: Getty Images)

Az Everton fantasztikusan kezdte a Premier League 2020/2021-es kiírását, ugyanis eddig veretlen a csapat és öt mérkőzést követően 4-1-0-ás mérleggel rendelkeznek. A mai riválisuk az a Southampton lesz akik ugyan nem teljesítettek meggyőzően, de azért öt forduló után 2-1-2ees mérleget tudhatnak magukénak. A mostani meccsen viszont fontos kiemelni, hogy az Everton csapatában több a sérült, illetve van eltiltott is, ami azért elég nehéz mérkőzés képét vetíti elénk. A vendégek keretéből Brantwaite, Coleman, Gbamin, Holgate, Richarlison, Rodriguez és Tosun is hiányzik. Itt azért mindenképp érdemes megemlíteni a Richarlison-Rodriguez duót, hiszen ez a két játékos a vendégek támadójátékának alapjának minősül. Így nincs egyszerű helyzetben C. Ancelotti, hiszen a fantasztikus formában lévő Calvert-Lewinen kívül a támadósorba nem nagyon tud kit tenni. Megnézve a keretet talán az Iwobi/Sigurdsson duó lehet esélyes a játékra, de ténylegesen az olasz trénernek ma nem lesz könnyű dolga.


xG (várható gólszámadat)
1.171.39
Várható végeredmény : 1-1

A várható gólszámadatok számításánál már a hiányzó játékosokkal is kalkulálunk, így a vendégek keretéből J. Rodriguez, illetve Richarlison kettősnek köszönhetően közel 0.50 egységet esett a vendégek várható gólszáma. Persze a hét góllal rendelkező D. Calvert-Lewin a pályán lesz, ami azért biztató lehet számunkra. Az angol támadó játékában pedig mindenképp van érték, főleg úgy, hogy a mostani támadásokat szinte végig rá fogják építeni, tehát neki csak élni kell a kialakult helyzetekkel. A Southampton védelme nem a legjobb és ilyen teljesítmény mellett hiba lenne, ha a fiatal támadó játékát nem favorizálnánk. Úgyhogy a mérkőzésen a fogadásunk az angol játékosra vonatkozik, méghozzá arra fogadunk, hogy bármikor betalál a találkozó során.

Predikció : 
D. Calvert-Lewin (Bármikor gólt szerez)
Odds: 2.25

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: