b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Southampton – Aston Villa – 02/22 16:00

A mai napot sem visszük túlzásba és tartva magam a “kevesebb, néha több” elvhez három elemzés kerül megosztásra. Az első esetben pedig rögtön egy izgalmasnak ígérkező összecsapásra ajánlok fogadást.


A Premier Leauge mezőnye egy rövid pihenő után ismét felveszi a ritmust és ma a pályán az a Southampton fog szerepelni, akikre a statisztikai rendszer indulása óta mindig felhívom a figyelmet. Ami egyértelműen látható, hogy egy igencsak gólképes együttesről beszélünk, akik, mint elől, mint hátul képesek összeszedni pár gólt és ennek köszönhetően egekben van a BTTS mutatójuk. Ami remek hír, hogy most az-az Aston Villa érkezik hozzájuk, akik szinte teljesen lemásolják a Southampton mutatóit és a BTTS mutatójuk szintén kimagasló. Ez amúgy remekül megmutatkozik a csapatok esetében, hiszen 26 fordulót követően a két legtöbb gólt kapó együttes mérkőzik meg egymással. A hazaiak eddig 48 gólt kaptak, ami mérkőzésenkénti 1,84-es átlagot jelent, míg az Aston Villa 50 gólt kapott (ez a legrosszabb mutató a mostani PL kiírásban), ez pedig 1,92-es átlagot jelent.

A várható gólszámadatok alapján reális esély van a gólváltásra. A hazai együttes 1,54, míg a vendégek 1,77-es értékkel rendelkeznek.

Nagyon egyben van elől az Aston Villa, ám a védekezésük továbbra is a legrosszabb mutatóval rendelkezik a Premier League idei kiírásában. (Fotó : Getty Images)

Lényegében egyik csapat sem támaszkodhat a védelmére, így hasonlóan a tegnapi spanyol mérkőzéshez ténylegesen egy gólokban gazdag mérkőzés alakulhat ki. A Southampton számomra egy favorit a Premier League-ben és nem szégyen bevallani, hogy elég sokszor fogadtam már a csapat mérkőzéseire. Az Aston Villa pedig egy megfelelő fél lehet az adok-kapok mérkőzéshez, ráadásul remek hír lehet számunkra, hogy a hazai oldalon Ings biztosan játszik, míg a vendégeknél az El-Ghazi, Grealish duó játékára is számíthatunk. Ami szintén érdekes tényező lehet, hogy a hazaiak 13 hazai mérkőzésből mindössze egyet hoztak le kapott gól nélkül, míg az Aston Villa 13 idegenbeli meccséből mindig kapott góllal távozott. Úgyhogy több feltétel is adott a gólváltáshoz, amelynek egyébként esélye 72% a statisztikai rendszerünk adatai alapján. Ugyan a 2,5 gól feletti opciónak 73% az esélye, ám én valamiért úgy érzem, hogy ma benne lehet az 1-1 is a mérkőzésbe, legfőképp a kisebb “pihenőnek” köszönhetően.  Úgyhogy bízom a megérzéseimben és szimplán csak a gólváltásra ajánlok fogadást. A két együttes még december végén találkozott egymással akkor 3-1-es eredménnyel zártak. Ami szintén érdekes tényező lehet, hogy 2020-ban az Aston Villa minden meccsén betalált, de gólt is kapott, így a BTTS mutatójuk 100%, míg a Southampton a Liverpool elleni mérkőzést leszámítva mindig képes volt legalább egy gólt szerezni. A hazaiaknál alig van hiányzó, míg a vendégeknél a megszokott játékosokat kell nélkülözni.

Southampton – Aston Villa Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: