b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Sheffield Utd – Liverpool – 13:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Ma a “gold” elemzéseket egy kora délutáni PL mérkőzéssel kezdeném. A találkozón a Sheffield Utd. és a Liverpool találkozik egymással, ahol egy kérdés van, hogy a Klopp legénység megtartja e a veretlenségét a 7. fordulóban.


A mérkőzést nem szeretném túlságosan kielemezni, hiszen feleslegesnek érzem ezt a tényezőt. A két csapat között rengeteg különbség van és a szezonbeli célok is teljesen eltérőek. Kloppék vélhetően most a legjobb szezont fogják futni és ezt már 6 mérkőzés után remekül láthatjuk a csapattól, hiszen rendre képesek legalább két rúgott góllal zárni a mérkőzéseiket és a van Dijk által fémjelzett védelem aligha kap ennyi gólt. A Sheffield Utd eddig meglepetésszerűen szerepel, hiszen 6 forduló alatt 2-2-2-s mutatót alakítottak ki, ám eddig nem találkoztak a legjobb csapatokkal, egyedül a Chlesea volt az, ám Lampardékról tudhatjuk, hogy még kialakulóban vannak a Londoniak.

A várható gólszámadatok alapján 0,57, illetve 2,08 a két csapat mutatója. Tehát bőven várható két gól, illetve Liverpool siker a mérkőzésen.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A hazai védelem ugyan eddig 6 gólt kapott, ám azt egyértelműen lehet látni, hogy a Liverpool a nagyobb kaliberű ellenfelek ellen is legalább két alkalommal betalált. Erre remek példa akár az előző fordulóbeli 1-2-s siker a Chelsea ellen, de az Arsenal elleni 3-1-s siker is ezt a tényt alapozza meg. Egy szó, mint száz Kloppék vélhetően nyerni érkeznek a Sheffield Utd. otthonába. A vendégek keretében a szokásos hiányzók nem lépnek pályára (Alisson, Clyne, Shaqiri és Origi). A sajtóértesülések szerint Mané is kisebb sérüléssel bajlódik, ám az ő játékra lehet számítani. A támadótrió további oszlopos tagjai Salah és Firminó egészséges, tehát az ő veszélyeztetéseikre számíthatunk a találkozón. Úgyhogy én bizakodó vagyok és szerintem Kloppék megtartják a veretlenségüket a mostani fordulóban is. Fontos tényező az is, hogy a Manchester City sem kap most nehéz ellenfelet, úgyhogy az 5 pontos előny megtartásához, ma illő behúzni a győzelmet és a vele járó 3 pontot.

Sheffield Utd – Liverpool Fogadási Határidő : 13:30
Tipp : Liverpool + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds: 1,57 Tét : “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: