b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Sheffield Utd. – Everton – 12/26 21:00

Az idei kiírásban Calvert-Lewin sem szállítja a gólokat és mindössze 3 gólt szerzett az angol támadó. (Fotó: Getty Images)

A Sheffield United az Everton csapatát fogadja a Boxing Day-en, ez a mérkőzés pedig aligha tartogat önmagában nagy meglepetést. Őszintén szólva nagyon meglepő lenne egy esetleges Sheffield győzelem, noha a csapatnak lassan kijár a győzelem. A hazaiak nagyon pocsék szezont futnak, ugyanis tizennégy fordulót követően mindössze két pontot szereztek. A csapat gyengesége leginkább a támadósorban rejlik, akik azért az utóbbi időben kezdenek magukra találni, ám a mostani Everton egy jóval másabb formát és erőt képvisel. A vendégek ugyanis C. Ancelotti irányítása óta elég jól szerepelnek és erről tanúskodik a jelenlegi pozíciójuk is.

xG (várható gólszámadat)
0.521.41
Várható végeredmény : 0-1

 

A várható gólszámadatok alapján egy kevés gólos mérkőzésre van kilátás, ám a Sheffield Utd. utóbbi mérkőzései után nagy felelőtlenség lenne egy under opció favorizálásra. Viszont a vendégek pontszerzésében reális értéket véltünk felfedezni, hiszen az Everton idegenben azért nem rossz, ráadásul a 4-1-2-es mutatójuk elég beszédes. A Sheffield hazai pályán sem tudott maradandót alkotni és eltekintve a Fulham elleni mérkőzésüktől, mindenki három ponttal távozott a Bramall Laneről. A hiányzók esetében nagy változás nincs egyik oldalon sem, viszont Richarlison kiesése némileg fájó pont lehet az Everton részéről, ám úgy gondoljuk, hogy őt képes lesz C. Ancelotti pótolni. Egy szó, mint száz a találkozón mi a vendégek győzelmére kötünk fogadást, amit egy ázsiai hendikep opcióval favorizálunk.

Predikció : 
Everton 0.0 , -0.5 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.725Tét: 5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: