b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Norwich – Tottenham – 18:30

A Tottenham meccsén kialakulhatnak ismét a gólok. Bizakodva várom a találkozót, ahol leginkább a statisztikai adatokra hagyatkoztam. (Fotó : Skysports)

A Premier League mai mérkőzései közül egy találkozót emeltem ki a kínálatból, amelyet leginkább a statisztikai rendszerben látott adatokra alapozva favorizáltam.


A mérkőzés esetében egy 89% eséllyel ellátott opcióra ajánlok fogadást. A fogadás esetében érdemes kiemelni, hogy a 2,5 gól feletti opcióra, ill. a gólváltásra is hasonló esélyesség került megosztásra. A statisztikai adatok alapján a mostani felállásban a felek minden meccsükön 1,5 gól felett zártak. Ezen kívül érdemes megemlíteni azt is, hogy egy-egy mérkőzést leszámítva rendre 2,5 gól feletti határt is megugrották a csapatok. Mourinho érkezése óta sem sikerült rendbe tenni a védelmet és a Tottenham idegenben eddig minden egyes bajnokiján gólt kapott. A Norwich védelem sincs a helyzet magaslatán, ám a támadósor igencsak hatékonynak mondható.

A Norwich hazai pályán 1,56, míg a Tottenham idegenben 1,44-es rúgott gólátlaggal rendelkezik.

A Tottenham meccsén kialakulhatnak ismét a gólok. Bizakodva várom a találkozót, ahol leginkább a statisztikai adatokra hagyatkoztam. (Fotó : Skysports)

Őszintén szólva sokat gondolkoztam azon, hogy melyik opciót is favorizáljam, hiszen manapság a gólváltás messze elmarad a várt eredményektől, bár minden nap más és más eredmények születnek. Ennek megfelelően most felvállaltam egyfajta rizikót és a gólváltást, ill. a 2,5 gól feletti opció kettősét favorizálom. Erre a fogadóirodák 1,90-es szorzót ajánlanak, ami szerintem remek esélynek mondható. Egy szó, mint száz bíznék a statisztikai adatokban, amelyhez könnyedén asszisztálhat az, hogy a vendégektől a középpályáról többen is hiányoznak, viszont a gólerős játékosok Kane, ill. Alli és Lucas is vélhetően játszani fog. A Norwich otthon gólképes, ráadásul Pukki és Cantwell egyaránt képesek gólt/gólokat szerezni. A finn támadó jelenleg kilenc gólnál tart, ami nem kis teljesítmény egy viszonylag gyengébb csapaton belül. A Norwich egyébként egyedül a Watford ellen maradt gól nélküli, viszont ezen kívül gólt rúgott a csapat a Chelsea, Manchester City, Manchester United és Arsenal négyesnek is. Ami jellemző volt a nagy csapatok ellen, hogy rendre kialakult a gólváltás, ill a 2,5 gól feletti opció is. Így reménykedve várom a mostani mérkőzést és remélem, hogy mindkét csapat betalál, ill. a 2,5 gól feletti opció is kialakul. Jelzem még egyszer eddig egy-egy mérkőzést leszámítva a felek gólt szereztek, ill. a 2,5 gól feletti határon zártak.

Norwich – Tottenham Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólszám) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: