b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Norwich – Liverpool – 02/15 18:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A Premier League 26. fordulójában a Norwich a Liverpool csapatát fogadja.


A mérkőzésen nem fogok zsákbamacskát árulni azzal, ha azt mondom, hogy most is nagy esély van arra, hogy a Liverpool nyerjen. Legutóbb a Southampton elleni meccsen fogadtunk a meccsükre és akkor 4-0-ra nyertek. A mostani találkozón egy hazai pályán igencsak gólerős Norwich ellen lépnek pályára ám én most elhagyom a “gólváltást”, mint tényezőt a fogadásból és inkább az előző elemzéshez hasonló kimenetel + gólok kettőséből kreáltam egy elfogadható opciót.

A várható gólszámadatok alapján 1-2-es eredmény várható és az ajánlott predikció a 2,5 gól feletti opció volt, aminek az esélye 71%.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Ami biztos, hogy már három alkalommal égettem meg magam a Liverpool mérkőzésein a gólváltással, viszont a 2,5 gól feletti opció szinte rendre jött volna ezen a mérkőzéseken. A Norwich ugyan gólerős, de a védelme elég pocsék, sőt a mostani kiírásban a leggyengébbnek mondható a 47 kapott góljával. A LIverpool a második leghatékonyabb a gólszerzést tekintve, ráadásul a mai mérkőzésre volt ideje Kloppéknak regenerálódni és a Salah/Firmino/Mané trió szinte garantáltan kezdeni fog. Ami szintén érdekes tényező, hogy a Norwich hazai pályán szinte minden alkalommal kapott legalább egy gólt, de egy találkozót leszámítva rendre szerzett is. A 2,5 gólos határon ráadásul 9-3-as mutatójuk van a hazai publikum előtt. Egyszóval nem várok egyszerű mérkőzést, sőt a Liverpool kiváló védelme akár egy 2,5 gól alatti meccset is összehozhat, ám látva azt, hogy mennyire egyben vannak a vendégek, ill. ismerve minden tényezőt a mérkőzésen nagyon meglepne, ha 1-2 gólos meccset látnánk. A két együttes a mostani kiírásban még csak egyszer találkozott és akkor 4-1-re nyert a Liverpool. Őszintén szólva, ma is kiegyeznék egy hasonló eredménnyel.

Norwich – Liverpool Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Liverpool + 2,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: