b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Newtown – Bala Town

A két csapat 2019-ben mindkét mérkőzésén gólokban gazdag mérkőzést alakított ki egymással. Most az EL a tét és én ismét kalkulálok a gólokkal. (Fotó : Getty Images)

A mai napunk is fantasztikusan alakult és ez elmondható az utóbbi öt napról, ahol rendre hiba nélkül jönnek az elemzéseink. Úgyhogy remélem mindenki fogad az általam megosztott opciókra, hiszen óriási nyereményeket zsebelhettünk be az utóbbi napokban.


I Newtown – Bala Town I

 

A találkozón az EL-be jutásért harcolnak a csapatok és itt is az elődöntő részesei már a felek. Mindkét oldal remek támadósorokkal rendelkezik és egymás ellen rendre képesek voltak izgalmas, a végletekig kiélezett párharcokat kialakítani. A mostani találkozó előtt kiemelendő, hogy sajnos alacsony szorzóval kellett kalkulálnom, de megpróbálom egyensúlyozni a tétekkel.

A statisztikai adatok alapján a Newtown hazai pályán 1,33, míg a Bala Town idegenben 1,96-s mutatóval rendelkezik a gólszerzéseket tekintve. Egy szóval a mai találkozón az adatok alapján várhatóan mindkét csapat betalál.

A két csapat 2019-ben mindkét mérkőzésén gólokban gazdag mérkőzést alakított ki egymással. Most az EL a tét és én ismét kalkulálok a gólokkal. (Fotó : Getty Images)

Ami számomra biztató adat, hogy a Walesi liga sosem a gólnélküliségéről volt híres és ez a két csapat egymás ellen rendre gólokban gazdag mérkőzéseket alakított ki egymással. A szezon során 4 alkalommal találkoztak a felek. Két alkalommal 5 gól, egyszer 4 és 2 gól született. Most nagy lesz a tét, viszont nem tudom azt elképzelni, hogy két erősebb támadósor, akik gyengébb védekezéssel rendelkeznek egy gól nélküli mérkőzést vívjanak. Egy szó, mint száz 2019-ben mindkét mérkőzésen megszületett a gólváltás. Ráadásul a csapatok itt a rájátszásban végig hozták a gólokat. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem mindenképp van érték a gólváltásban. Ezért erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Newtown – Bala Town (20:45) 
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: