Premier League : Newcastle – Liverpool

A mai napba beleszólt pár tényező és emiatt sem sikerült eddig publikálni. Innentől viszont folyamatosan érkeznek az elemzések és elsőként egy Premier League mérkőzéssel indítok.


I Newcastle – Liverpool I

A találkozón remélem, hogy nem fog történni meglepetés, hiszen a Liverpool egy hét leforgása alatt kibukhat a Premier Leagueből és a Bajnokok Ligájából is. Nem lesz ma sem könnyű dolguk, bár véleményem szerint a Barcelona elleni 3-0-s vereség után, ha nem is felemelt kézzel, de hitehagyottan léphetnek jövőhéten pályára az Anfielden Kloppék. Most viszont minden erejükre, tudásukra és nem mellesleg mentális teljesítményükre szükség lesz, hiszen ilyen pofon után, most kötelező lenne 3 ponttal zárni.

Statisztikai adatok alapján a mérkőzésen 1,19, illetve 1,98 a két csapat várható gólszámadata. Ez annyit tesz, hogy 2-3 gólt lehet várni minimum a kettős összecsapásán. Az egymás elleni mérkőzések alapján a szezonban egyszer találkoztak a csapatok akkor 4-0-ra nyert a Pool.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Amiben most is bízok, hogy a Liverpool a legjobb kezdőjével fog pályára lépni. Ugyan Keita és Lallana biztosan nem lép pályára, illetve Firmino játéka kérdéses, ezen kívül viszont a teljes keret játékra alkalmas állapotban. Egy szó, mint száz én ezt már mondtam, az 5-0-s sikerük után, hogy kilőtték magukból a gólokat. Most mentálisan elég nehéz lehet ezt a csapatot tüzelni, bár a bajnoki címért való párharcot és BL botlás miatt nem szabad feladni. Úgyhogy bízom benne, hogy a Liverpool idegenben nyerni fog és e mellé pedig a 4,5 gól alatti opciót húzom be. A Liverpool idegenben 18 mérkőzésen 2,3-s gólátlagú mérkőzéseket alakít ki, és 18 mérkőzésen egyetlen egy alkalommal sem született 5 vagy több gól a találkozóin. A Newcastle sem a gólos mérkőzéseiről híres hazai pályán és mindössze 2,4 a gólátlaguk, illetve 1 alkalommal alakítottak ki 5 vagy több gólos mérkőzés. Statisztikailag tehát 2-3 gólos mérkőzésre számítok és nem hinném, hogy a Liverpool ilyen tét mellett elrontaná a “kötelezőnek” ítélt győzelmét.

Newcastle – Liverpool (20:45) 
Tipp: Liverpool + 4,5 gól alatt (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588