b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Megszerzi az idei első győzelmét a Leicester?!

Vardy az előző meccseken már régi formáját mutatta! (Fotó: Getty Images)

2022-10-03[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Hétfő este megszerezheti a szezonbeli első győzelmét a Leicester, ugyanis a szintén pocsék formában lévő, egyben újonc Nottingham ellen lépnek pályára. 

Senki sem számított a mostanihoz hasonló rajtra a “rókák” esetében és ennek köszönhetően B. Rodgers feje fölött egyre több a sötét felleg. Alapvetően nem játszott rossz mérkőzéseket a csapat, de úgy tűnik, hogy K. Smeichel eligazolása nem volt jó üzlet a hazaiak számára, hiszen a védelem romokban és gyakorlatilag 7 forduló alatt kapott 22 találatra nagyon rég volt már példa a csapat történetében. Persze az is elmondható a Leicesterről, hogy sosem volt túl acélos a csapat védekezése és az előző kiírásban is nem véletlen kaptak 59 gólt kaptak 38 forduló alatt. Úgyhogy elég nehéz a most kialakult helyzet, de ha van megfelelő rivális egy ilyen szituációban, akkor az a Nottingham. A vendégek ugyanis nem tudták felvenni a versenyt eddig a Premier League mezőnyével és ugyan a West Ham, illetve Everton ellen összejött számukra a pontszerzés, ám az előző fordulóbak rendre három, vagy több gólt kaptak pedig az ellenfelek között a Bournemouth és a Fulham szerepelt, akik azért nem tartoznak a legjobbak közé. A mai mérkőzést a hazaiaktól R. Pereira, illetve R. Bertrand hagyja ki, míg a vendégeknél M. Niakhate és O. Richards sérült.

Leicester - NottinghamFogadási határidő: 21:00

Ami szinte borítékolható, hogy ha a következő fordulókban nem sikerül pontokat szerezni a Leicester játékosainak, akkor B. Rodgers lesz a következő tréner, akitől búcsúzuk. Mivel jelen van egyfajta pontszerzési kényszer a hazaiaknál, így garantáltan egy támadó felfogásban pályára lépő együttessel kalkulálunk esetükben. A Nottinghamnél sem túl rózsás a helyzet, de igazából az újonctól nem vártunk olyan kezdést, mint a Fulhamtől. Alapvetően egyik keret sem gyenge, de a védekezés elég “lyukas” és rengeteg hibával dolgoznak a bekkek. Úgyhogy mi egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk, hiszen a Leicester védelem képes bárki ellen gólt kapni, de ugyanez igaz a Nottinghamre is. De az is elmondható, hogy a támadósorokban olyan labdarúgók szerepelnek, akik bármikor képesek lehetnek gólt/gólokat szerezni. Ezért a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, ami a csapatok eddigi szezonbeli mérkőzésein elég sűrűn zártak nyereséggel. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: