b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Meddig tart ki az Arsenal lendülete?!

G. Jesus futószalagon termeli a gólokat! (Fotó: Getty Images)

2022-09-04696

Nagy kérdés, hogy a Premier League 6. fordulójában melyik csapatnak szakad meg a kiváló szériája a Manchester United – Arsenal összecsapáson.

Az ágyúsokat előszeretettel favorizáltuk az elmúlt hetekben és többnyire sikerült az Arsenal mérkőzésein profitálnunk. Ma viszont azzal a Manchester Uniteddel találkoznak, akik a Varane/Martinez védő duó tevékenykedése óta veretlenek és nyerni tudtak a Liverpool, Southampton, illetve a Leicester csapatai ellen is. Ebben igazából semmi meglepő nincs, végre adott egy olyan védelem, amelyre bátran lehet építeni és a H. Maguire/Lindelöf kettős már a múlté. Erik ten Hag szabad utat kapott, építheti a csapatot és láthatóan a tréner élvezi a mostani helyzetet. Ám most jön az igazi erőpróba, hiszen a mostani Arsenal az egyik legerősebb a bajnokságban és talán náluk csak a manchesteri “kékek” teljesítenek jobbak.

Manchester United - ArsenalFogadási határidő: 17:30

Jó kis derbi lesz ez, hiszen mindkét csapat duzzadhat immáron az önbizalomtól. Az egyedüli kérdés a fejünkben csak az, hogy a manchesteri támadósor mikor talál magára. Ugye a hazaiak eddig egyik mérkőzésen sem szakították ki a gólzsák száját, sőt a legutóbbi két meccsüket rendre 1-0-ás eredménnyel abszolválták, ami leginkább a remek védekezés erényeit mutatja meg. Az Arsenal viszont idén eddig minden egyes bajnokiján legalább két gólt szerzett, úgyhogy most jön az igazi erőpróba a Varane/Martinez kettősnek. Mindenestre mi nem tudunk attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a Manchester United támadósora gyenge teljesítménnyel bír, úgyhogy mi Artetáék pontszerzése felé húzunk és az Arsenal +0.25-ös ázsiai hendikepjére kötünk fogadást! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Arsenal +0.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.675

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: