b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Manchester Utd. – Bournemouth

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Ma nyilvános megosztással készültünk és az év utolsó két napján megosztjuk veletek a prémium tartalmainkat. Elsőként egy angol találkozóra készültünk, ahol az edzőváltás után remek formában futballozó “Vörös ördögöknek” szavaznánk bizalmat!


I Manchester Utd. – Bournemouth I

Mindkét Manchester Utd. mérkőzést figyelemmel követtük, ami a O.G. Solskjaer érában történt. Egyet láthatunk, hogy a hazai játékosok felszabadultan játszanak és végre nem a védekezésre összpontosítanak. Egyértelműen látható a változás, végre a csapategység is visszaállt és ezzel együtt az eredmények is sorozatosan érkeznek a csapat neve mellett. Legutóbb a Huddersfield ellen nyertek 3-1-re, de a Cardiff otthonában is 5-1-el zártak. A Bournemouth most kapott egy kiadós verést a Tottenham otthonában (5-0), de ezt megelőzően is láthattuk, hogy sem idegenben, sem hazai pályán nem igazán megy a csapatnak az utóbbi időben. A Manchesteri mérkőzéseket látva mi azt mondtuk, hogy ma is esélyes lehet egy nagyobb arányú győzelem, hiszen a vendégek oldaláról továbbra is vannak sérültek a keretben. A hazai oldalon pedig, “csak” Rojo és Smallig kettős hiányzik a keretből. Mindent egybevéve a 4-3-3-s játékrendszer remekül fekszik Pogbáéknak, illetve sokat nyomhat az is a mai teljesítménybe, hogy Sir Alex Ferguson is a régi játékosának a segítségére van. Az ő személyisége is egy plusz érv a hazai győzelem mellett. Tehát mi arra a döntésre jutottunk a találkozóval kapcsolatban, hogy ma nyerni fog a Manchester Utd. az Old Traffordon és ezt a győzelmet legalább 2 gól kíséretében fogja megtenni az együttes, amelyre 1,61-s szorzóért “kötelező” fogadást kötni.

Manchester Utd. – Bournemouth (17:30)

Tipp:Manchester Utd. + Több, mint 1,5 gól (1×2 + Gólszám 1,5) odds: 1,61 “B” kategória Tét: 3 egység
0
%d bloggers like this: