b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Manchester United – Tottenham – 20:30

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

A második, egyben utolsó elemzés esetében én egy izgalmas mérkőzésre számítok. Ennek több apropója is van, ezeket pedig felsorakoztatom az elemzésemben.


Az első ami egyből érdekessé teheti a mérkőzést, hogy José Mourinho visszatér az Old Traffordra és ez a környezet mindenképp ismerős lehet a rutinos edzőnek. Ami szintén “izgalmas tényező” lehet, hogy egyik csapat sincs a legjobb formájában, bár ami látható, hogy mindkét csapat próbálkozik. Folyamatosan látható, hogy a trénerek változtatják a felállásokat, játékosokat és így tovább. Mourinho mióta a Tottenham padjára ült mindhárom mérkőzését megnyerte a vendég csapat, de annyi észrevehető, hogy jelen állapotban a védelem kesze-kusza és a “park the bus” stratégiához az átigazolási időszakban mindenképp kellene majd játékosok. Amíg pedig ez a helyzet van, érzékelhető, hogy sok gólos találkozókat alakít ki a Tottenham és pl. okáért, a portugál tréner érkezése óta a Tottenham  legalább öt gólos mérkőzéseket hozott össze. A Manchester United is egy formai hanyatlást követően próbál lábra állni, bár látható, hogy hullajtják a pontokat a “vörös ördögök”. Legutóbb például az Aston Villa ellen értek el 2-2-es döntetlent, de épp a Sheffield ellen is 3-3-as eredményt értek el.

A statisztikai adatok alapján 1,62, ill. 1,48 a két csapat mutatója. Ez számomra a gólváltást realizálja ezen a találkozón.

Vajon ma is győzelmet ünnepelhetnek Rashfordék? (Fotó : Michael Regan Getty Images)

Tehát a találkozón két “alakulóban” lévő csapatot láthatunk, ami viszont befolyásolhatja a mérkőzést és annak kimenetelét, azok a hiányzókban rejlő lehetőség lenne. A hiányzók esetében a hazai oldalon leginkább a védők, ill. középpályások hiányoznak. Akik pedig biztosan kihagyják a mérkőzést a következő játékosok lennének, Bailly, Dalot, Rojo, Matic, McTominay és Pogba játéka kérdéses. A vendégek részéről B. Davies hiányzik a védelemből, ill. a megszokott hiányzók szerepelnek a sérültek listáján. Ami biztos, hogy Paulo Gazzaniga fog kezdeni a kapuban és a fiatal hálóőr nem épp a leghatékonyabb. Amióta ő véd (tíz mérkőzés), azóta a Tottenham igencsak gól gazdag mérkőzéseket játszik, hiszen a vendégek tizennégy gólt kaptak és a legtöbb alkalommal természetesen rúgtak is. Ez mindenképp beszédes adat a mostani találkozó előtt. A statisztikát figyelve érdekes tényezőket lehet látni, a Manchester hazai pályán szinte minden egyes mérkőzésén gólt szerzett, míg a Tottenham egyedül a Brighton otthonában maradt rúgott gól nélkül, ám a vendégek minden egyes PL meccsükön kaptak gólt. Egyszóval számomra minden egyes adat, a hiányzók, a jelenlegi formák arra alapoznak, hogy itt a gólváltás reális opció lehet, úgyhogy erre ajánlok fogadást.

Manchester United – Tottenham Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: