Premier League : Manchester United – Tottenham – 20:30

A második, egyben utolsó elemzés esetében én egy izgalmas mérkőzésre számítok. Ennek több apropója is van, ezeket pedig felsorakoztatom az elemzésemben.


Az első ami egyből érdekessé teheti a mérkőzést, hogy José Mourinho visszatér az Old Traffordra és ez a környezet mindenképp ismerős lehet a rutinos edzőnek. Ami szintén “izgalmas tényező” lehet, hogy egyik csapat sincs a legjobb formájában, bár ami látható, hogy mindkét csapat próbálkozik. Folyamatosan látható, hogy a trénerek változtatják a felállásokat, játékosokat és így tovább. Mourinho mióta a Tottenham padjára ült mindhárom mérkőzését megnyerte a vendég csapat, de annyi észrevehető, hogy jelen állapotban a védelem kesze-kusza és a “park the bus” stratégiához az átigazolási időszakban mindenképp kellene majd játékosok. Amíg pedig ez a helyzet van, érzékelhető, hogy sok gólos találkozókat alakít ki a Tottenham és pl. okáért, a portugál tréner érkezése óta a Tottenham  legalább öt gólos mérkőzéseket hozott össze. A Manchester United is egy formai hanyatlást követően próbál lábra állni, bár látható, hogy hullajtják a pontokat a “vörös ördögök”. Legutóbb például az Aston Villa ellen értek el 2-2-es döntetlent, de épp a Sheffield ellen is 3-3-as eredményt értek el.

A statisztikai adatok alapján 1,62, ill. 1,48 a két csapat mutatója. Ez számomra a gólváltást realizálja ezen a találkozón.

Vajon ma is győzelmet ünnepelhetnek Rashfordék? (Fotó : Michael Regan Getty Images)

Tehát a találkozón két “alakulóban” lévő csapatot láthatunk, ami viszont befolyásolhatja a mérkőzést és annak kimenetelét, azok a hiányzókban rejlő lehetőség lenne. A hiányzók esetében a hazai oldalon leginkább a védők, ill. középpályások hiányoznak. Akik pedig biztosan kihagyják a mérkőzést a következő játékosok lennének, Bailly, Dalot, Rojo, Matic, McTominay és Pogba játéka kérdéses. A vendégek részéről B. Davies hiányzik a védelemből, ill. a megszokott hiányzók szerepelnek a sérültek listáján. Ami biztos, hogy Paulo Gazzaniga fog kezdeni a kapuban és a fiatal hálóőr nem épp a leghatékonyabb. Amióta ő véd (tíz mérkőzés), azóta a Tottenham igencsak gól gazdag mérkőzéseket játszik, hiszen a vendégek tizennégy gólt kaptak és a legtöbb alkalommal természetesen rúgtak is. Ez mindenképp beszédes adat a mostani találkozó előtt. A statisztikát figyelve érdekes tényezőket lehet látni, a Manchester hazai pályán szinte minden egyes mérkőzésén gólt szerzett, míg a Tottenham egyedül a Brighton otthonában maradt rúgott gól nélkül, ám a vendégek minden egyes PL meccsükön kaptak gólt. Egyszóval számomra minden egyes adat, a hiányzók, a jelenlegi formák arra alapoznak, hogy itt a gólváltás reális opció lehet, úgyhogy erre ajánlok fogadást.

Manchester United – Tottenham Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0