b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Manchester United – Liverpool – 17:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A második “gold” elemzés esetében egy igencsak érdekes mérkőzésre számítok és őszintén szólva nem nagyon értem a fogadóirodák szorzóit, ezért élek a kínálkozó lehetőségekkel.


A találkozón kissé túlzónak tartom az 1,70-es szorzót a Liverpool sikerére, ám látható, hogy a vendégek szorzója folyamatosan csökken. Amiért érthetetlen ez a tényező, az a két csapat közötti formai különbség, na meg a hiányzók listája. A hazai oldalon a válogatottbeli szereplések, ill. egyéb sérülések miatt de Gea, Shaw, Pogba, Martial, Lingard, Jones, Bailly és Dalot játékra sem számíthatnak a hazaiak. A vendégek keretében ezzel ellentétben szinte mindenki játékra alkalmas állapotban van, egyedül Clyne az aki kihagyja a találkozót, ill. Salah játéka vált kérdésessé.

A várható gólszámadatok alapján 1,17, ill. 2,11 a két csapat mutatója. Ez pedig már elsőre is beszédes adatnak minősül.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Ami látható nyolc fordulót követően, hogy a Liverpool még mindig veretlen és eddig 8-0-0-ás mérlegük van. A Manchester United viszont nagyon rossz formában van, ráadásul a hazaiak az utolsó három fordulóban mindössze egy pontot szereztek. Egy szó, mint száz a Liverpool ugyan az utóbbi mérkőzéseken már csak az utolsó 20-30 percben volt képes eldöntetni a mérkőzéseit, ám most egy hiányzókkal tűzdelt Manchester United ellen léphetnek pályára, ráadásul a hazaiak ténylegesen pocsék formában vannak. Firmino és Mané szinte biztosan szerepet kap a mérkőzésen, míg a hazaiak részéről nagyon kiemelni nem szeretnék senkit se, hiszen minden egyes poszton tudnék olyan hibákat és gyengeségeket felsorolni, ami a Liverpool győzelme mellett szól. Annyi szent, hogy a hazai védelem sebezhető és a gyors labdajáratások, ill. a szélről érkező pontrúgások, ill. beadásokat nehezen reagálják le. Mané típusú gyors támadókkal rendszerint nem tudják felvenni a párharcot és ennek köszönhetően többször megfutják a védelmet. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a Liverpool ma esélyes a pontszerzésre, de szerintem három ponttal a kezükben távoznak ma az Old Traffordról Kloppék.

Manchester United – Liverpool Fogadási Határidő : 17:30
Tipp : Liverpool (Rendes Játékidő) odds: 1,70 Tét : “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: