b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Manchester United – Leicester – 16:00

Vajon sikerül pontot szerezni Vardyéknak idegenben? (Fotó: Michael Regan/Getty Images)

A mai napon két prémium tartalom fog nyilvánosan is megosztásra kerülni és az első ilyen eset a Manchester United – Leicester mérkőzésen lesz. Gyakorlatilag a hazaiak keretében több hiányzó is van, ráadásul kijelenthetjük, hogy nincsenek jó formában, ellentétben a Leicester csapatával.


I Manchester United – Leicester I

A találkozót több szempontból is górcső alá vettem és gyakorlatilag nem értem ezt a hatalmas különbséget a szorzókban. Ugyan a fogadóirodák az kezdeti szorzókat már megemelték a hazaiak sikerére, hiszen 1,65-ről – 2,05-re emelték a Manchester United szorzóját, ám számomra még ez most sem érthető. A hazaiak keretében több hiányzó is lesz, köztük Martial, Pogba, Shaw, Delot és Bailly. Ráadásul Solskjaer dolgát az sem könnyíti meg, hogy Lingard betegséggel küzd. A vendégek részéről nincs ilyen probléma és az idei szezont remekül kezdték el J. Vardy-ék.

A Leicester 4 fordulót követően még veretlen és 2-2-0-s mérlege van a csapatnak. Míg a “vörös ördögök” 1-2-1-s mutatóval rendelkeznek. A másik érdekes tényező, hogy a várható gólszámadatok alapján a két csapat mutatója szinte megegyezik. A Manchester mutatója 1,64, míg a vendégeké 1,55. Tehát az 1-1-s végeredmény akár reális is lehet a mérkőzésen.

Vajon sikerül pontot szerezni Vardyéknak idegenben? (Fotó: Michael Regan/Getty Images)

Ami azt illeti a Leicester idegenben egy kontrákra épülő stratégiát alkalmaz, ami eddig beválni látszik, hiszen a Chelsea ellen egy döntetlent, míg a Sheffield ellen egy győzelmet ért ez a taktika. A vendégek keretében érdemes odafigyelni Vardy-n kívül Tielmansra, aki a Bournemouth ellen kiváló formában játszott és nem mellesleg gólt is szerzett. A házigazdák az első forduló után egyszerűen nem tudják felvenni a Premier League ritmusát, ráadásul hátul kapitális hibákat és potyagólokat hoznak össze a védők és de Gea. Legutóbb a Southampton fogott ki rajtuk, de azt megelőzően kikaptak óriási meglepetésre hazai pályán a Crystal Palace-tól, illetve remiztek a Wolves csapatával is. Ezen csapatok egyike sem erősebb a mostani Leicestertől, ráadásul ahogy már említettem is, a hazaiak keretéből több kulcsfontosságú játékos is fog hiányozni. A magas szorzók miatt én most kihasználom a kétesélyes fogadást, amely alapján 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben, amit mindig is szeretek favorizálni. Úgyhogy a hiányzókkal tűzdelt Manchester United ellen ajánlok fogadást, méghozzá egy “Döntetelen, vagy Leicester nyer” opció favorizálásával. Érdemes minél előbb fogadást kötni, hiszen vélhetően a mostani szorzó (1,72) a mérkőzés kezdetéig csökkenni fog. Ami érdekes lehet, hogy a Leicester szorzója 5,25-ről 3,80-ra esett. Úgyhogy egyre többen fogadnak a Manchester United ellen, ami nem véletlen.

Manchester United – Leicester (16:00)

Tipp: Döntetlen, vagy Leicester (Kétesély) odds: 1,72 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: