b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Manchester United – Everton – 15:00

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

A másik manchesteri csapat mérkőzésében is hatalmas esélyek vannak, ráadásul a hazaiak egyre jobb teljesítményt nyújtanak ismét, ennek köszönhetően pedig önbizalomban aligha lesz hiány.


A találkozón ismét a gólok kerültek előtérbe, ám érdemes kiemelni, hogy most a hazai gólokra ajánlok fogadást. A Manchester United az Old Trafford gyepén nagyon jól szerepel az idei kiírásban és a PL-ben mindössze egy vereséget számlál az együttes. A mai ellenfelük pedig az-az Everton lesz, akik idegenben nagyon rosszul teljesítenek és a mostani kiírás legrosszabb mutatóval rendelkeznek. A vendégek nyolc idegenbeli meccsen 1-1-6-os mutatóval, ill. mínusz kilenc gólos gólkülönbséggel rendelkeznek.

A várható gólszámadatok alapján a Manchester United góljai 1,88-as értéket mutatnak. Ez alapján pedig két gól reális lehet a hazaiaktól.

Rashford ma is gólt ünnepelhet és hazai pályán ismét behúzhatja az amúgy remek formában lévő manchesteri csapat. (Fotó : Michael Regan/Getty Images)

Ami biztos, hogy a kimenetelben is lehetne érték, hiszen az Everton ténylegesen a védelmének köszönhetően képtelen kihúzni egy ilyen kaliberű ellenfél ellen kapott gól nélkül. Legutóbb például a Liverpool öt gólt is rúgott nekik, de egy-egy gyengébb ellenféltől eltekintve rendre képesek voltak a csapatnak két gólt rúgni az ellenfelek. A Manchester United olyan formai átalakuláson ment át, amely után óriási meglepetés lenne, ha ma nem jönne össze a csapatnak minden. Nyerni tudtak az előző két fordulóban a Tottenham, ill. a Manchester City kettős ellen. Aztán most a hétközi EL mérkőzésen is négy gólt rúgott a csapat. Én izgalmas kilencven percre számítok, ám a Rashford, Martial, James, ill. Lingard négyes nagyon hatékony. Ami szintén érdekes lehet, hogy az Evertonból rengeteg ember hiányozhat, úgyhogy nincsenek könnyű helyzetben a vendégek és ennek megfelelően én a hazai gólokban, méghozzá az 1,5 gól feletti opcióban hatalmas potenciált éreztem.

Manchester United – Everton Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 1,5 gól (Manchester United gólszám) 1,66 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: