Premier League : Manchester United – Everton – 15:00

A másik manchesteri csapat mérkőzésében is hatalmas esélyek vannak, ráadásul a hazaiak egyre jobb teljesítményt nyújtanak ismét, ennek köszönhetően pedig önbizalomban aligha lesz hiány.


A találkozón ismét a gólok kerültek előtérbe, ám érdemes kiemelni, hogy most a hazai gólokra ajánlok fogadást. A Manchester United az Old Trafford gyepén nagyon jól szerepel az idei kiírásban és a PL-ben mindössze egy vereséget számlál az együttes. A mai ellenfelük pedig az-az Everton lesz, akik idegenben nagyon rosszul teljesítenek és a mostani kiírás legrosszabb mutatóval rendelkeznek. A vendégek nyolc idegenbeli meccsen 1-1-6-os mutatóval, ill. mínusz kilenc gólos gólkülönbséggel rendelkeznek.

A várható gólszámadatok alapján a Manchester United góljai 1,88-as értéket mutatnak. Ez alapján pedig két gól reális lehet a hazaiaktól.

Rashford ma is gólt ünnepelhet és hazai pályán ismét behúzhatja az amúgy remek formában lévő manchesteri csapat. (Fotó : Michael Regan/Getty Images)

Ami biztos, hogy a kimenetelben is lehetne érték, hiszen az Everton ténylegesen a védelmének köszönhetően képtelen kihúzni egy ilyen kaliberű ellenfél ellen kapott gól nélkül. Legutóbb például a Liverpool öt gólt is rúgott nekik, de egy-egy gyengébb ellenféltől eltekintve rendre képesek voltak a csapatnak két gólt rúgni az ellenfelek. A Manchester United olyan formai átalakuláson ment át, amely után óriási meglepetés lenne, ha ma nem jönne össze a csapatnak minden. Nyerni tudtak az előző két fordulóban a Tottenham, ill. a Manchester City kettős ellen. Aztán most a hétközi EL mérkőzésen is négy gólt rúgott a csapat. Én izgalmas kilencven percre számítok, ám a Rashford, Martial, James, ill. Lingard négyes nagyon hatékony. Ami szintén érdekes lehet, hogy az Evertonból rengeteg ember hiányozhat, úgyhogy nincsenek könnyű helyzetben a vendégek és ennek megfelelően én a hazai gólokban, méghozzá az 1,5 gól feletti opcióban hatalmas potenciált éreztem.

Manchester United – Everton Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 1,5 gól (Manchester United gólszám) 1,66 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0