Premier League : Manchester United – Chelsea

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik ismét, ahol a Manchester United – Chelsea “rangadót” és a Manchester City mérkőzését elemezzük ki.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
114 nyertes – 70 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ideje lenne a “vörös ördögöknek” pontot szerezni, hiszen ma Chelsea ellen lépnek pályára és egy esetleges vereség esetén már-már elúszik számukra a Bajnokok Ligája kupasorozatba való kerülés. (Fotó : Michael Regan/Getty Images)


I Manchester United – Chelsea I

Őszinte leszek a Manchester City elleni vereség után látott nyilatkozatok engem is meggyőztek és Roy Keane volt az egyik legszimpatikusabb számomra, aki kimondta, hogy “Ez a csapat buktatta meg Mourinhot és érdekes módon a BL kiesés óta 2 győzelem és 7 vereség a mérlege a csapatnak. Ugyanazt láthatjuk most is és ez sokaknak nem tűnik fel, csak egy a hiba Solskjaernek bizalmat szavazott a vezetőség, úgyhogy nagy szelektálás lesz várható a nyár folyamán és reméli, hogy több játékostól is megválik a csapat”. Bizony ám ez egyre bosszantóbb, hogy a mai futballban egy csapat így kibabrálhat egy edzővel, de ezért vannak a táncoslábú túlárazott sztárok. De hagyjuk is az egyéni véleményt és haladjunk inkább a statisztika és a “józan” ész útján. A statisztikai adatok alapján látható, hogy az Old Traffordon azért elég kellemetlen ellenfélnek számít a csapat. Most viszont az a Chelsea érkezik hozzájuk, akik az utóbbi időben a Liverpool elleni vereséget leszámítva szinte minden mérkőzésükön nyerni tudtak és többször 2 gólt is szereztek. Egy szó, mint száz hazai pályán a Manchester Unitedtől legalább várnék egy gólt és ugyanezt tudom elmondani a Hazard által fémjelzett Chelsearől is. Ha minden a statisztikák szerint alakul, akkor itt ma akár 3-4 gólt is láthatunk, de én inkább a gólváltásban bíznék. Jó előjel lehet, hogy de Gea formán kívül véd az utóbbi időben, de az sem rossz tényező, hogy a Chelsea idegenben többször gólt kapott a bajnokságban. Hiányzókat tekintve a Manchester United középpályás- és védősorából hiányoznak játékosok, míg a vendégektől lényegében minden kulcsfontosságú játékosára számíthat Sarri. Úgyhogy én a gólváltással kalkulálok, szinte minden arra utal, hogy a Chelsea egy ilyen hiányzókkal és formán kívüli Manchesternek gólt rúg, míg a hazaiak részéről bízom benne, hogy sikerül a fejekbe rendet tenni.

Manchester United – Chelsea  (17:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588