b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Manchester United – Chelsea

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik ismét, ahol a Manchester United – Chelsea “rangadót” és a Manchester City mérkőzését elemezzük ki.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
114 nyertes – 70 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ideje lenne a “vörös ördögöknek” pontot szerezni, hiszen ma Chelsea ellen lépnek pályára és egy esetleges vereség esetén már-már elúszik számukra a Bajnokok Ligája kupasorozatba való kerülés. (Fotó : Michael Regan/Getty Images)

I Manchester United – Chelsea I

Őszinte leszek a Manchester City elleni vereség után látott nyilatkozatok engem is meggyőztek és Roy Keane volt az egyik legszimpatikusabb számomra, aki kimondta, hogy “Ez a csapat buktatta meg Mourinhot és érdekes módon a BL kiesés óta 2 győzelem és 7 vereség a mérlege a csapatnak. Ugyanazt láthatjuk most is és ez sokaknak nem tűnik fel, csak egy a hiba Solskjaernek bizalmat szavazott a vezetőség, úgyhogy nagy szelektálás lesz várható a nyár folyamán és reméli, hogy több játékostól is megválik a csapat”. Bizony ám ez egyre bosszantóbb, hogy a mai futballban egy csapat így kibabrálhat egy edzővel, de ezért vannak a táncoslábú túlárazott sztárok. De hagyjuk is az egyéni véleményt és haladjunk inkább a statisztika és a “józan” ész útján. A statisztikai adatok alapján látható, hogy az Old Traffordon azért elég kellemetlen ellenfélnek számít a csapat. Most viszont az a Chelsea érkezik hozzájuk, akik az utóbbi időben a Liverpool elleni vereséget leszámítva szinte minden mérkőzésükön nyerni tudtak és többször 2 gólt is szereztek. Egy szó, mint száz hazai pályán a Manchester Unitedtől legalább várnék egy gólt és ugyanezt tudom elmondani a Hazard által fémjelzett Chelsearől is. Ha minden a statisztikák szerint alakul, akkor itt ma akár 3-4 gólt is láthatunk, de én inkább a gólváltásban bíznék. Jó előjel lehet, hogy de Gea formán kívül véd az utóbbi időben, de az sem rossz tényező, hogy a Chelsea idegenben többször gólt kapott a bajnokságban. Hiányzókat tekintve a Manchester United középpályás- és védősorából hiányoznak játékosok, míg a vendégektől lényegében minden kulcsfontosságú játékosára számíthat Sarri. Úgyhogy én a gólváltással kalkulálok, szinte minden arra utal, hogy a Chelsea egy ilyen hiányzókkal és formán kívüli Manchesternek gólt rúg, míg a hazaiak részéről bízom benne, hogy sikerül a fejekbe rendet tenni.

Manchester United – Chelsea  (17:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: