b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Manchester City – West Ham – 02/27 13:30

Várható most is, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet, de vajon milyen gólkülönbséggel teszik azt meg? (Fotó : Getty Images)

A Premier League szombati játéknapján a Manchester City – West Ham mérkőzésén osztok meg egy elsőnek rizikósnak tűnő ajánlást. Annyi egyértelmű, hogy a Pep Guardiola által vezényelt manchesteri csapat hihetetlen formának örvend és jelenleg tíz ponttal vezetik az angol bajnokságot. A mai rivális viszont a szó szoros értelmében a semmiből került a legjobb négy közé és J. Lingard érkezésével elég “pofás” lett a West Ham támadásokban.

xG (Várható gólszámadat)
2.581.33
Várható végeredmény : 2-1

 

Az xG mutatók alapján 2-1-es végeredményre van kilátás és ez nem is meglepő, hiszen a vendégek döntő többségben minden meccsükön képesek voltak gólt szerezni, de a Manchester City hazai pályán szinte minden egyes meccsét megnyerte. A West Ham idegenben azért hullajtott pontokat de a 18:14-es gólkülönbségük mindenképp beszédes. Ugyan a hazaiaknak elég nehéz gólt szerezni, ám ma minden egyes kulcsjátékosára számíthat D. Moyes a vendégek trénere. Nagy valószínűséggel ma is Antonio, Fornals, Bowen, Lingard négyes fog rohamozni és azért ezen játékosokban mindenképp van veszély. Egy szó, mint száz a fogadásom a hazai siker mellett a gólváltásra vonatkozik, ami 3.10-es oddson mindenképp értéket képvisel fogadás szempontjából.

Predikció : 
Manchester City + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 3.10Tét: 1 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: