b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Manchester City – Manchester United – 18:30

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Az utolsó elemzésemre a manchesteri rangadót hagytam, hiszen 18:30-tól a Manchester City a Manchester United csapatával mérkőzik meg.


Az elemzés esetében nem fogok nagy titkot elárulni, hiszen a lapokkal kalkulálok. A lapokhoz remekül asszisztálhat A. Taylor, aki azért elég bőkezűen osztogatja a lapokat. A kopasz bíró a Premier League legtöbb sárgáját osztotta ki idén, hiszen hatvanhárom sárgánál és két pirosnál tart. Mindezt Taylor tizenhárom forduló alatt hozta össze.

Taylor átlagosan 4,85-s lapszámmal dolgozik.

A mai manchesteri derbin a lapokkal kalkuláltam. (Fotó : Getty Images)

Mivel egy rangadóról beszélünk, ahol azért olyan játékosok játszanak a védelmekben, akik oda-oda lépnek (főleg hátrányban), ráadásul a középpályán, ill. a támadósorokban vannak olyan rutinos, egyben gyors játékosok, akik tudják, hogyan kell kicsalni a bíró zsebéből a lapot, egy-egy nagyobb eséssel, szimulálással és így tovább. Úgyhogy nem gólok, nem kimenetel, mindössze lapokra ajánlok fogadást ezen a manchesteri derbin. Amelyhez a bet365 is igencsak kegyesen asszisztál, hiszen 4,5 lap fölé már fogadhatunk, egy remek szorzóért. Ugyan az angol csapatok mérkőzésein ritkán jönnek a lapok, ám Taylor munkásságát figyeljük meg. Legutóbb a Crystal Palace – Bournemouth meccsen vett részt, akkor hét lapot osztott ki, vagy épp azt megelőzően a Juventus – Atl. Madrid meccset vezette, ott öt lapot húzott elő. De összességében legutóbb épp a Manchester City meccsén maradt viszonylag “csendbe” a játékvezető, ott a Crystal Palace elleni meccsen (10.19.) csak két lapot osztott ki. Ám azóta átlagosan hat, vagy hét lapot szórt ki a játékosoknak a játékvezető.

Manchester City – Manchester United Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 4,5 (Büntetőlapok száma) 1,83 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: