b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Manchester City – Chelsea – 18:30

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

A harmadik elemzés esetében egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, ahol két igencsak remek formában lévő csapat mérkőzik meg egymással. A pályán a jelenleg negyedik Manchester City, ill. a harmadik helyen lévő Chelsea találkozik.


A mérkőzésen óriási derbire számítok és erre számítanak a fogadóirodák is. Annyi látható, hogy gólos találkozó van kilátásban, hiszen a 2,5 gól feletti opció 1,44, míg a gólváltás 1,57-es szorzón rakható. Ami szintén egyértelmű, hogy mindkét oldalon igencsak kiváló kvalitású játékosok sorakoznak fel, ráadásul mindkét oldalon olyan tréner áll, akik leginkább az offenzív futballt képviselik. Lampard remek érzékkel nyúlt a fiatalokhoz és Abraham ezt kellőképp meg is hálálja a Chelsea legendának, de a fiatal játékoson kívül Mount, Willian, Kante, Pulisic és Batshuayi is kiemelhető a vendégek keretéből. A hazai oldalon több játékost is érdemes megemlíteni, így Agüero, Sterling, de Bruyne, Gabriel Jesus, Mahrez és lehetne a végsőkig sorolni. A mostani találkozón a hazai keretben Zinchenko, Silva, Sane és Laporte játékára nem számíthat Guardiola, míg a vendégek részéről Loftus-Cheek, Rüdiger és van Ginkel az aki biztosan kihagyja a mérkőzést. Ami még kérdés, hogy Barkley, ill. Pulisic szerepet kap-e a mérkőzésen, ám a tegnapi edzésen mindkét játékos részt vett.

A statisztikai adatok alapján 3,16, míg a vendégek részéről 3,0 a rúgott gólok átlaga. Ám a várható gólszámadatok a kapott gólok miatt 2,32, ill. 1,48-as átlagra redukálták ezen mutatókat.

Őrült mérkőzésre és izgalmas kilencven percre van kilátás a Manchester City – Chelsea rangadóján. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a mostani találkozó egy igazi csemegének ígérkezik. A Manchester City számára kötelező lenne otthon a győzelem, hiszen már kilenc pont a lemaradásuk a jelenlegi listavezető Liverpoollal szemben. A Chelsea ellen viszont egyértelműen nehéz lesz a dolguk, ám úgy érzem, hogy ezen a találkozón, ha az első félidőben bármelyik csapat betalál, akkor izgalmas második félidőre számíthatunk. A Chelsea idegenben több csapatnak is gólt szerzett és a Liverpool ellen is megtették ugyanezt. Ami szintén látható, hogy a City szinte az utóbbi időben rendre gólt/gólokat kap. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és szerintem a gólváltás + 2,5 gól feletti opció zöldülhet a most megosztott mérkőzésen. A felek egymás elleni mérkőzésein ugyan rég zöldült ez a megosztott opció, ám többször elmondtam már, hogy szezonokon belül érdemes az egymás elleni mérkőzésekből kiindulni, erre pedig még a mostani kiírásban nem volt példa.

Manchester City – Chelsea Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: