b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Ma már összejön a pontszerzés a “vörös ördögöknek”?!

Erik ten Hag személye rengeteg változást hozhat a Manchester Unitednél! (Fotó: Getty Images)

Nem indult túl fényesen a Manchester United 2022/2023-as bajnoki szezonja, de ma itt a lehetőség a javításra!

A “vörös ördögök” az első félidőben borzasztó módon játszottak. A passzok rendre pontatlanok voltak, a védelem pedig H. Maguire irányításával megint leszerepelt. Ha ugyanezt a teljesítményt fogjuk látni a csapattól, akkor bizony az idei év is a pocsék szereplésről fog szólni. Ugyan a második félidőben a cserék, köztük Cristiano Ronaldo új lendületet adott a manchesteri játéknak, onnantól kezdve végig dominált a csapat, viszont a pontszerzés így is elmaradt Rashford pontatlanságainak köszönhetően. Persze felelősöket nem kell keresni, de annyi biztos, hogy Erik ten Hag már az első bajnokijából levonhatta a következtetéseket. A Brentford viszont elég jól nyitott, hiszen a Leicester otthonából loptak el egy pontot. Ugye a hazaiak nem számítanak különösen erős csapatnak a Premier League-ben, illetve idén is a legfőbb cél az, hogy a középmezőnyben zárjanak. A két csapat között ráadásul a Transfermarkt adatai alapján viszonylag nagy különbség van, hiszen a Brentford közel 300 millió eurós kerettel bír, míg a manchesteriek kerete kb. 708 millió eurót ér jelenleg.

Ha minden igaz, ma már Cristiano Ronaldo a kezdőben lesz és azért az előző mérkőzésen látható volt, hogy a portugál becserélését követően fellendült a manchesteriek támadójátéka. Persze a Brentford könnyedén megnehezítheti a vendégek dolgát, de a 2021/2022-es kiírásban azért láthattuk, hogy nem csak papíron, hanem eredményekben is nagy különbség van a felek között. Ugye a MU 3-1, illetve 3-0-ra nyerni tudott a Brentford ellen az előző szezonban. Egyszóval mi bízunk benne, hogy Erik ten Hag tanult az első bajnokiból. A védekezést ugyan nem lehet egyik napról a másikra megoldani, de a támadójátékot lehet javítani akár egy héten belül is. Papíron a különbség tehát adott és mivel a Brentford védelme is elég sebezhetőnek tűnik, így szerintünk a manchesteri csapat ma legalább két gólt fog szerezni. Ezért Cristiano Ronaldoékra fogadunk és a 1.5 gól feletti opciót küldjük csatába!

Tipp: 1.5 felett (Manchester United gólok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: