b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Londoni derbivel indul a 2022/2023-as szezon!

G. Jesus futószalagon termeli a gólokat! (Fotó: Getty Images)

Végre kezdetét veszi a Premier League új szezonja is és egy fővárosi derbivel, az-az a Crystal Palace – Arsenal összecsapással indul a 2022/2023-as kiírás.

Ami biztos, hogy az Arsenal a nyári átigazolási időszakban elég komoly bevásárlást tartott és ennek köszönhetően a csapat az egyik legértékesebb kerettel rendelkezik a Premier League-ben. A Transfermarkt adatai alapján közel 700 millió eurót ér az “ágyúsok” kerete. Ugyan a nyár folyamán volt több távozó is, így például Lacazette, Guendouzi, vagy épp Mavropanos sem szerepel már a keretben, de ezzel szemben rengeteg érkező is jött! Gabriel Jesus példának okáért remek erősítésnek tűnik, ugyanis a Manchester City korábbi támadója, szinte minden egyes Arsenalban játszott meccsén betalált, sőt a legutóbbi Emirates Cup döntőjében a Sevilla ellen mesterhármasig jutott. A brazil támadón kívül Zinchenko, Fabio Vieria is elég komoly erősítésnek minősül, de rajtuk kívül még több fiatal játékossal is szerződést kötöttek az “ágyúsok”. Ami szintén remek hír, hogy Mikel Arteta továbbra is 100%-os bizalmat élvez és ennek megfelelően elég parádésan alakult az Arsenal számára a felkészülési szezon. A Crystal Palace kerete nem igazán erősödött a nyári átigazolás folyamán és a Transfermarkt adatai alapján “mindössze” 274 millió eurós kerete van a hazaiaknak. Alapvetően tehát már csak a keretek értékei között láthatunk egyfajta különbséget, de ha megnézzük a csapatok felkészülési eredményeit, bizony az Arsenal jóval jobb formának örvend.

A felkészülési szezonban látott eredményekből véleményünk szerint le lehet vonatkoztatni a következtetéseket. Ami biztos, hogy az Arsenal végig arra törekedett, hogy folyamatosan lépésről-lépésre egyre nehezebb ellenfelek ellen lépjenek pályára. Ennek megfelelően a felkészülési meccseiket az Ipswich, Nürnberg csapataival kezdték, akiket 5-1, 5-3-as arányban meg is vert a csapat. Aztán jött a nehezítés, mint például az Everton, akiket 2-0-ra vertek meg, vagy épp a Chelsea, akiket 4-0-ás kiütéssel küldtek haza, de bátran kiemelhető a Sevilla elleni 6-0-ás mérkőzés is. A Crystal Palace viszont szinte végig a csapattal azonos, vagy épp gyengébb képességű csapatokkal találkozott és ugyan ezeken a meccseken többnyire összejött a győzelem, de azért ezen eredmények korántsem mérvadóak. Annál inkább a Liverpool, vagy épp Manchester United elleni meccsek, ahol a csapat rendre két gólos vereséget szenvedett. Egy szó, mint száz, ilyen felkészülési szezont követően, főleg ilyen bevásárlások után , szerintünk az ágyúsok győzelemmel nyitják az idei szezont. Arteta nagyon magabiztosan nyilatkozott és azért valóban, mint a támadószekciót, mint a védelmet sikerült megerősíteni az érkezőkkel. Bőven reálisnak tartjuk azt is, hogy a friss szerzemény Gabriel Jesus ma is betalál majd, de mi inkább az “ágyúsok” sikerére fogadunk. Igaz, hogy ez egy derbi és az is igaz, hogy legutóbb 2021-ben tudott itt nyerni az Arsenal, de a mostani erőviszonyokat és eredményeket eltekintve a vendégek sikerében látunk fantáziát, úgyhogy a nevük mellett húztuk be az x-et!

Tipp: Arsenal (1×2)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: