b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Liverpool – Tottenham

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Az ötletadó rovatunk ma három résszel jelentkezik és több esetben nagyobb téttel bíró párharcokat választottunk ki. Elsőként a Liverpool-Tottenham mérkőzést választottuk ki, ahol a Bajnokok Ligája negyeddöntők előtt álló csapatok megmérkőznek a bajnokság 32. fordulójában.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
98 nyertes – 55 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

I Liverpool – Tottenham I

A Premier Leagueben már a Manchester City a listavezető és egy ponttal megelőzi a Liverpool csapatát. Ma sem lesz könnyű dolga a Klopp legénységének, mert a harmadik helyen álló Tottenhammel találkoznak ma. Lényegében mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra, hiszen a vendégek esetében egy vereség már a BL pozíció elvesztését is jelentheti, míg a Liverpool, ha kikap, vagy döntetlennel zár óriási hátrányba kerülhet a City-vel szemben.

A Liverpool az Anfielden a szezonban még mindig veretlen és 15 mérkőzés után 13-2-0 a mérlegük. Ez idő alatt 44 gólt szereztek és mindössze 9 gólt kaptak. A Tottenham viszont idegenben remekel. Bár az utolsó három idegenbeli mérkőzésen rendre bukott a csapat, ma szoros mérkőzésre van kilátás.

Egy szó, mint száz a Liverpool ma hazai pályán egyértelmű esélyese a párharcnak. A Tottenham utóbbi időszakban fáradtnak tűnik, ráadásul nem könnyíti meg a vendégek helyzetét, hogy a játékosok szinte pihenni se tudtak az EB selejtezők miatt. Úgyhogy minden a Liverpool győzelmére hajaz és vélhetően a Klopp legénység nem fogja elpazarolni a mostani lehetőséget és behúzzák a három pontot.

Liverpool – Tottenham (17:30)
Tipp:Liverpool (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,57 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: