b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Liverpool – Tottenham – 17:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Az első “gold” elemzés esetében a Liverpool – Tottenham mérkőzésere ajánlok fogadást, ahol leginkább a gólszámadatokban bízva hoztam meg a döntésem.


Ami látható, hogy a Liverpool fantasztikus formában, míg a Tottenham már-már edzőváltás korszakába kerül. Ennek legfőbb oka, hogy hiába a szinte hiányzók nélküli keret, mégsem jönnek úgy az eredmények, ahogy azt várni lehetett a vendégektől. A hazaiak eddig kilenc fordulót követően 9-1-0-s mérleggel rendelkeznek és ami látható, hogy szinte minden egyes mérkőzésükön két gólt szereznek.

A várható gólszámadatok alapján 2,42, ill. 1,32 a két csapat mutatója. Ami alapján a gólváltás, de akár a 2,5 gól feletti opció is reális lehet.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A látott keretek, szinte egy az egyben megegyeznek az előző évek csapataival és ténylegesen mindkét együttes a legjobb csapatával állhat ki a gyepre. A hazaiak részéről Salah/Mané/Firminó trió szinte biztosan kezd, míg a vendégeknél Kane és Son garantáltan kezdeni fog. Ami viszont megfigyelhető, hogy a Liverpool a szezon során minden egyes tétmérkőzésén két vagy több gólt szerzett, de szinte minden esetben gólt is kaptak. Ezt megtették a Leicester, Newcastle, Arsenal és a Norwich ellen is. Ugyan a kapuban már ott van Alisson, ám a Tottenham támadósor a hétközi BL fordulóban megmutatta, hogy képesek ők szép és eredményes focit játszani. A Crvena zvezdának egy ötöst gurítottak. Egy szó, mint száz két opció kerül megosztásra a mérkőzés keretein belül. Elsőként a Liverpool gólszámok, másodrészt a gólváltás + 2,5 gól feletti opció. Ennek a két opciónak elvileg “zöldülnie” kell, amit a gólszámadatok is alátámasztanak.

Liverpool – Tottenham Fogadási Határidő : 17:30
Tipp : Több, mint 1,5 gól (Liverpool gólszám) odds: 1,50 Tét : “B” kategória 5 egység
Tipp : Igen + Több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds: 1,83 Tét : “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: