b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Liverpool – Southampton – 02/01 16:00

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A második, egyben utolsó elemzésem esetében pedig egy angol bajnoki került górcső alá.


Őszintén szólva én ismét szembemennék a fogadóirodákkal. Nem sűrűn teszek ugyan ilyet, de a mostani szorzók esetében szerintem ismét túlzó az, hogy ekkora favoritnak számít a Liverpool. Ami számomra egyből feltűnő, hogy a Southampton az utóbbi időben remek formában van, ezt már megemlítettem a statisztikai rendszer bevezetése óta, hiszen rendre képes volt a csapat betalálni és ténylegesen szinte mindenkinek képes gólt szerezni. Aztán ott van az a tényező, hogy annyira elszálltak a fogadóirodák a gólnélküliségre játszással, hogy ismét ideje ellenük fogadni. A mostani Southampton pedig remekül asszisztálhat az adok-kapok meccshez véleményem szerint.

A várható gólszámadatok alapján 1,88, ill. 1,13 a két csapat mutatója. Ebből adódik, hogy a 2,5 gól feletti, ill. a gólváltás is reális opció lehet a találkozón.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A rendszerünkben egyébként a 2,5 gól feletti opció lett kiemelve, amelynek 67% az esélyessége, mindezek mellett pedig a gólváltás esélye 63%. A Southampton eddig idegenben szinte mindenkinek betalált és mindössze egy találkozót tudhat magáénak a csapat, ahol nem sikerült gólt szerezniük. A Liverpool ellen legutóbb a Wolves elleni mérkőzésen ajánlottam fogadást és akkor is kiemeltem, hogy ha vannak csapatok, akik képesek lehetnek gólt szerezni a “kicsik” közül, az a Wolves, Southampton kettős lehet. A S’oton tehát remek formában van a legutóbbi tíz bajnokijából 6-1-3-as mutatót alakított ki a csapat. Ugyan a Liverpool védelem Alisson visszatérésével megerősödött, ám láthattuk a Wolves ellen is, hogy azért nem lehetetlen bevenni a kapujukat. Otthon legutóbb az Everton talált be ellenük, azóta eltelt már jó néhány mérkőzés és szerintem itt az ideje, hogy ismét “megtörjön” ez a bizonyos góltalan mérleg. A S’oton idegenben eddig zsinórban 14 mérkőzésen képes volt gólt szerezni és nagyon remélem, hogy a mostani találkozón ismét megteszik mindezt. Némileg szorítok annak, hogy Kloppék sorozata megszakadjon, viszont úgy érzem, hogy két gól ismét van a hazaiakban és nagyon bízom benne, hogy a Southampton is a remek formájának köszönhetően képes lesz gólt szerezni. Ami jó hír lehet számunkra, hogy a vendégek keretében szinte mindenki játékra alkalmas állapotban, míg a hazaiaknál Clyne, Mane, Milner, Origi, Shaqiri ötös hagyhatja ki a mérkőzést. A felek egyébként még augusztusban találkoztak egymással a mostani kiírásban, akkor 1-2-es eredmény született.

Liverpool – Southampton Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 2,10 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: