b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Liverpool – Manchester City – 17:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Az utolsó elemzés esetében pedig a Liverpool – Manchester City mérkőzésre ajánlok fogadást.


Az elemzéssel kapcsolatosan rengeteg mindent le lehetne írni, de lényegében ezeket az alap tényezőket sokan ismerhetitek. Ami biztos, hogy a Liverpool fantasztikus szezont fut és ha hülyén is hangzik a mostani szezon első számú célja, hogy megnyerjék a bajnokságot. Ehhez pedig az Anfield remek kiinduló alap a mostani találkozóval kapcsolatban, hiszen a hazaiak immáron 43 bajnokin veretlenek maradtak a hazai publikum előtt. A mai mérkőzésen ráadásul a hiányzók esetében sokkal könnyebb helyzetben van Klopp, hiszen a megszokott Clyne, Matip, Shaqiri triót kell nélkülöznie, míg a riválisának Guardiolának jóval nehezebb dolga van. A hiányzók esetében a Manchester City első számú hálóőre Ederson lesérült, rajta kívül pedig Laporte, Sane, Zinchenko biztosan kihagyja a mérkőzést, ill. Rodri és D. Silva játéka is kérdéses.

A Liverpool legutóbb 2003-ban szenvedett vereséget a Manchetser City ellen hazai pályán. Ekkor 1-2-es eredmény alakult ki. Természetesen ilyen távlatokban felesleges keresgetni, de mindenképp beszédes adat, hogy szinte mindig Liverpool győzelem, vagy döntetlen születik ebben a felállásban.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A statisztikai adatok tehát beszédesek, ráadásul a mostani Liverpool tényleg szerencsésnek is számít, hiszen az utolsó percekben is képesek megfordítani, ill. eldönteni egy-egy meccset és ez a mostani szezon során óriási aduásznak számít a Salah, Firmino, Mané trió számára is. Egy szó, mint száz én most egy biztonságos opcióval készültem és egy kétesélyes fogadásra ajánlok fogadást, ami a legtöbb helyen 1,50-1,55 közötti szorzókon fogadható. Látható, hogy a fogadóirodák sem tudják eldönteni, hogy mely csapat legyen a favorit, ám kisebb meglepetésre a sokkal több sérülttel rendelkező Manchester Cityt tartják favoritnak. Úgyhogy ma 66,66%-os eséllyel indulunk az irodák ellen és remélhetőleg sikerül profitot generálnunk ezen a délutáni rangadónk.

Liverpool – Manchester City Fogadási határidő : 17:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Liverpool, vagy Döntetlen (Kétesély) 1,52 “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: