b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Liverpool – Leicester

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Ötletadó rovatunk második, egyben utolsó részében egy angol bajnoki mérkőzést néztünk ki a kínálatból és a jelenlegi listavezető Liverpool mérkőzésére lehet érdemes fogadást kötni alacsony téttel.


I Liverpool – Leicester I

 A Liverpool 23 mérkőzést alatt mindössze egyetlen alkalommal szenvedett vereséget és már 4 ponttal vezeti a jelenlegi Premier League-t. A Manchester City vereségét ma kihasználhatják a hazaiak, akik az Anfielden 10-1-0-s mérleggel rendelkeznek a jelenlegi szezont tekintve. Klopp legénység fantasztikusan teljesít és ma egy idegenben jobb teljesítménnyel bíró Leicester lesz az ellenfél. Összességében mindkét oldalon a támadósorokban a legjobb játékosok ott lesznek és véleményünk szerint ez önmagában hordozhatja a gólokat. Várhatóan nem most fog botlani a Liverpool, akik előtt adott az esély, hiszen ma ha nyernek akkor 7 pontos előnyre tehetnek szert. Ezért mi egy motivált Liverpoolra, míg egy küzdő Leicesterre számítunk és szerintünk 3 gólig nem állnak meg a felek. De ott van az a tényező is, hogy a Liverpool hazai pályán remekül teljesít, úgyhogy a hazai siker mellett a 2,5 over opcióval kombinálva egy kecsegtető szorzót kaptunk kézhez

Liverpool – Leicester (20:45)
Tipp:Liverpool + Több, mint 2,5 gól (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: