Premier League : Liverpool – Chelsea

Az ötletadó rovatunk ma egy résszel jelentkezik. Az ajánlásunkként pedig a mai nap talán legnagyobb rangadóját választottuk ki.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
110 nyertes – 66 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp “legénységnek”? (Fotó : Skysports)


I Liverpool – Chelsea I

Ma nagy lépéselőnybe kerülhet a Manchester City, hiszen őrülten nehéz helyzetben van a Klopp “legénység”. Helyt kell állniuk ma a Chelsea ellen, majd jövőhéten teljesíteni kell a Bajnokok Ligájában. Ami látható, hogy mindkét csapatnak szüksége van a pontokra, hiszen a hazai csapat tovább tarthatja a vezető pozícióját a Manchester Cityvel szemben, de ehhez kötelező a győzelem beszerzése, míg a vendégeknek is szükségük van minden egyes pontra, hiszen bebiztosíthatják a Bajnokok Ligáját érő pozíciót, illetve elléphetnek az őket üldöző Manchester United és Arsenallal szemben. Egy szó, mint száz mindkét csapat remek formában van, ráadásul egyik oldalon sincsenek kulcsfontosságú hiányzók. Egymás ellen a szezonban 1-2-s és 1-1-s eredményt értek el a felek, mi most is számolnánk a gólokkal és szerintünk most sem kizárt, hogy remiznek a felek. Úgyhogy a gólváltásban van érték és erre alacsony téttel “kötelező” fogadni.

Liverpool – Chelsea (17:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021