b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Liverpool – Arsenal – 18:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Az első elemzés egy közös publikáció lesz, ami annyit jelent, hogy a gold és a prémium előfizetők is egyazon elemzést kapnak kézhez. A találkozó szerintem a mai nap egyik legígéretesebb mérkőzése, hiszen a pályán két “nagyágyú” a Liverpool és az Arsenal fog találkozni egymással.


I Liverpool – Arsenal I

 

A mérkőzés számomra ténylegesen a nap rangadójának számít és kiindulva abból a tényezőből, hogy mindkét csapat eddig hibátlan 2 fordulót követően, ezt meg is alapozza. Ami azt illeti szerintem a mérkőzés egyértelmű favoritja a Liverpool. Több érvem is van a csapat mellett, ami lehet akár a hazai pálya előnye, az összeszokottság, ill. a támadótrió képessége. Viszont nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy az “ágyúsok” remekül erősítettek az átigazolási időszak lezártáig. Sikerült megszerezniük Cabellost, D. Luizt, Pepet és Nelsont. Ez a négy játékos döntően befolyásolja a vendégek játékát. Lényegében Luizt senkinek se kell bemutatni, véleményem szerint vele erősödött az Arsenal védelme, de épp Cabellos, vagy Pepe sem tartozik a gyenge képességű labdarúgók közé.

A várható gólszámadatok alapján 2,19, ill. 1,33 a két csapat mutatója. Ami lényegében 3 gólos mérkőzést, illetve a gólváltást is jelentené az adatok alapján.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A mérkőzésen szerintem több helyzet is kifog alakulni mindkét oldalt tekintve. A vendégek részéről Aubameyang, Lacazette, Cabellos, Nelson és Pepe is veszélyt jelenthet. Míg a hazai oldalon Salah, Mané és Firmino trió játéka szinte garantált és legfőképp tőlük várom a gólokat, ill. helyzetek kialakítását. Egy szó, mint száz két gólerős csapat találkozik egymással, akik itt a szezon elején remekül indítottak és veretlenek. A két együttes előző mérkőzésein rendre létrejöttek a gólváltások, illetve több esetben 2,5 gól felett is zártak. Sokat gondolkoztam, hogy a Liverpool + 2,5 gól feletti opciót, vagy a Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gól feletti opciót osszam meg, majd végül az utóbbinál maradtam. Úgyhogy a gólokra ajánlok fogadást, amelyet statisztikailag, egymás elleni eredmények, ill. a várható kezdőcsapatok alapján is bátran behúzok. Ha már várható kezdőcsapatok, több angol portál szinte tényként kezeli a kezdőket, úgyhogy ezeket most meg is osztom.

Liverpool várható kezdő:
Adrian, Alecander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho(vagy Milner), Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino és Mané

Arsenal várható kezdő:
Leno, Monreal, Sokratis, David Luiz, Maitland-Niles, Xhaka, Guendouzi, Pepe, Dani Cabellos, Aubameyang és Lacazette

Minden egyes tényező azt igazolja, hogy izgalmas 90 perc elé nézünk, ahol remélhetőleg gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a felek.

Liverpool – Arsenal (18:30)

Tipp: Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gól felett) odds:1,80 “B” kategória Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Liverpool – Arsenal (18:30)

Tipp: Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gól felett) odds:1,80 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: