b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Leicester – Watford – 20:30

Győzelmet ünnepelhetnek hazai pályán Vardyék. A kérdés az, hogy mennyi gól fog születni a találkozón.

A mai nap két Premier League mérkőzéssel kalkulálok és az első esetben ismét a Leicester került nálam előtérbe.


A találkozóval kapcsolatosan ugyanazt tudnám leírni, mint amit az Everton elleni mérkőzésen megtettem. Akkor ugyan nagy szerencsénk volt, hiszen az utolsó pillanatokban találtak be a “rókák”, ám fontos azt is kiemelni, hogy nagyon jól játszottak és ténylegesen látható, hogy egyben van a csapat. A vendégszerepben a Watford áll, akik kilógnak a Premier Leagueből. Tizennégy fordulót követően mindössze nyolc pontjuk van és lényegében a jelenlegi helyezésüket a gyenge támadósoruknak, ill. a még gyengébb védelmüknek köszönhetik. A vendégek keretéből ráadásul hiányzik D. Welbeck, Prodl, Kabasele, Janmaat, Cleverley, Dawson és Kiko. A hazai keretben a megszokott kezdőjátékosok kaphatnak ismét szerepet, hiszen hiányzónak szinte nyoma sincs a Leicester csapatában.

A statisztikai adatok alapján 2,28, ill. 0,56 a két csapat mérlege.

Vardyék ma is hozhatják a kötelezőt a King Power Stadiumban. (Fotó : Skysports)

Ami biztos, hogy a mostani mérkőzés egyértelmű favoritja a Leicester. Vardy által fémjelzett támadósor nagyon egyben van, ráadásul az angol center immáron tizenhárom gólnál tart, amivel vezeti a góllövőlistát. A vendégek keretében nagyon nehéz lenne kiemelni egy-egy jobb teljesítményt. A Leicester védelme ráadásul a legjobb mutatókkal rendelkezik a PL-ben. Úgyhogy bizakodó vagyok és én úgy érzem, hogy a hétvégén megosztott ajánlásom most is “zöldülhet”. Ez pedig a Leicester győzelem + 1,5 gól fölötti opicó közöse lenne, amit a legtöbb helyen 1,60-1,65-s szorzó között lehet megfogadni. A nagyobb fogadóirodákban fogadáskészítő, vagy fogadásépítő opciót kell igénybe venni.

Leicester – Watford Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Leicester + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) 1,65 “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: