b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Leicester – Liverpool – 21:00

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A Leicester – Liverpool találkozón a szimpla statisztikai adatokra hagyatkozva hoztam meg a döntésem.


A statisztikai rendszerben látott adatok beszédesek lehetnek a találkozóval kapcsolatosan. Az ajánlott predikció a mérkőzésen a 2,5 gól feletti opció volt, hiszen ennek a kimenetelnek volt a legmagasabb szorzója, ill. legmagasabb esélyessége is, ám a fogadóirodák a pár nappal ezelőtt megadott szorzót már bőven csökkentették és ennek megfelelően a 2,5 gól fölötti opcióban fogadás szempontjából már nincs érték. A gólváltás volt a másik opció a találkozón, amit szintén érdemes megvizsgálni. A gólváltás esélyessége 59%.

A gólszámadatok alapján a Leicester rúgott góljainak száma 2,11, míg a Liverpool 2,0-ás mutatóval rendelkezik.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Ami biztos tényező tehát, hogy a mostani felállásban a felek szinte mindig képesek betalálni. Erre a legmegfelelőbb példa a rúgott gól nélküli mérkőzéseknek a száma. A vendégek esetében nem volt még olyan meccs, ahol ne szereztek volna egy gólt. A Leicester esetében is kijelenthetjük, hogy mindössze egy hazai bajnokin maradt gól nélkül a csapat. Ami remek hír lehet, hogy a hazai oldalon szinte minden játékosára számíthat B. Rodgers, míg a másik oldalon a Klubvilágbajnokságot megnyerő keretből hiányoznak többen is, de leginkább a középpályáról, ill. a védelemből. A hazai oldalon Vardy biztosan szerepet kap, de rajta kívül Perez, Tielmans, Ndidi trió is garantáltan kezd. A vendégek részéről pedig a Mané, Salah, Firmino trió játékára is lehet számítani. Egy szó, mint száz a mostani mérkőzésen én a gólváltással kalkulálnék. Mindkét együttes remek formában van és egy igazi erőpróba lehet most ez a Leicesternek, akik azért hazai pályán még nem kaptak ki az idei szezonban. Izgalmas kilencven percre számítok és ennek megfelelően akár a pontosztozkodást is reálisnak tartom, de látva a sormintát, ill. az idei szezonbeli mutatókat a gólváltásban hatalmas érték lehet.

Leicester – Liverpool Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: