b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Leicester – Arsenal – 18:30

Győzelmet ünnepelhetnek hazai pályán Vardyék. A kérdés az, hogy mennyi gól fog születni a találkozón.

Az utolsó elemzés esetében a Leicester – Arsenal mérkőzésre készültem, ahol egy 3,40-es oddsra ajánlok fogadást.


A mérkőzés esetében egy igencsak parázs kilcencven percre számítok és a régen jól bevált rendszerre építettem most fel ezt a fogadást. A Leicester régi formájában tündököl és B. Rodgers munkássága eredményesnek látszik. Ami biztos, hogy a “rókák” a harmadik helyen tanyáznak, míg az ágyúsok kissé szenvedve ugyan, de szintén az élbolyban, az ötödik helyen állnak. Ami befolyásolhatja a mérkőzést, hogy a vendégek csütörtökön még Portugáliában szerepeltek és el is véreztek, hiszen egy gyenge játékot láthattunk tőlük, amely során egy 1-1-es döntetlent értek el. Emery munkásságával én személy szerint nem vagyok megelégedve és szerintem vele ez az együttes a bukásra van ítélve. Viszont olyan játékosok alkotják a keretet, akik képesek lehetnek eldönteni bármikor egy-egy mérkőzést.

A Leicester 7-2-2-es, míg az Arsenal 4-5-2-es mutatóval rendelkezik. Ezen kívül pedig érdemes kiemelni, hogy a Leicester 27-8, míg az Arsenal 16-15-ös gólkülönbséggel rendelkezik.

Ismét győzelmet ünnepelhet a Leicester. (Fotó : Skysports)

Ami számomra egyértelmű, hogy ma a Vardy által fémjelzett támadósor betalál és erre láthatjuk, hogy igencsak alacsony szorzó mutatkozik, de épp a gólváltásra sincs a legmegfelelőbb szorzó, hiszen 1,53-as értéken lehet a legmagasabb szorzón fogadni a találkozóra. Az én gondolatmenetem pedig a következő lenne, hogy a Leicester itt ma nyerni fog, viszont ez a találkozó egy végletekig kiélezett párharc lesz, tehát az utolsó negyed órában várom azt, hogy eldől majd a mérkőzés. Ami biztos, hogy fogadni fogok a találkozóra élőben is, ám így előzetesen a hazai győzelemben, ill. a mindkét csapat gólt szerez opcióban hatalmas értéket véltem felfedezni, ráadásul a gólszámadatok alapján a 2-1-es eredmény várható. Úgyhogy erre ajánlok fogadást alacsony téttel.

Leicester – Arsenal Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Leicester + Igen (Játékidő eredménye + Mindkét csapat szerez gólt) 3,40 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: