b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Leeds – Fulham – 09/19 16:00

Minden egyes mutató a vendégek sikerére hajaz. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 16:00

A Leeds – Fulham párosítás mindenképp izgalmasnak ígérkezik és érdemes lesz majd követni akár élőben is ezt a találkozót. Annyi egyértelműen kijelenthető, hogy elég jól ismerhetik egymást a felek, ugyanis az előző szezont a Championshipben töltötték a csapatok, ahol a Leeds nagyon magabiztos fölénnyel abszolválta az idényt. A hazaiak ezt leginkább M. Bielsa munkásságának és taktikai érzékének köszönhetik, hiszen a 4-1-4-1-es felállás, mint védekezésben, mint támadásokban nagyon hatékonynak mondható. Persze ehhez kellenek a megfelelő játékosok is, ám Bielsa számára ez adott. Ugyanis a csapatban ott van a roppantul gólerős Bamford, rajta kívül pedig a középpályán olyan játékosok, mint Costa, Hernandez, Klich, vagy Harrison. A Liverpool ellen meglepett minket, hogy ennyire masszívan hozta a csapat végig a támadásokat, pedig Klopp csapatában szinte a legjobb védelem állt fel az újonc ellen. Persze sokak számoltak a vendégek gólerős játékával. A mostani mérkőzésen pedig csak a Leeds góljaira fogadnánk, hiszen a csapat az EFL-ben szinte minden kulcsjátékosát pihentette, míg a Fulham szinte a legjobb kezdőjével állt fel az Ipswich elleni mérkőzésen. Tehát a hazaiak frissebbek lehetnek, ez pedig mindenképp kulcsfontosságú tényezőnek számít. A fogadásunk alapja a hazaiak góljaira vonatkozik, amit alacsony téttel ajánlunk fogadásként. Legutóbb 06.27.-én találkoztak a felek akkor 3-0-ra nyert a Leeds, reméljük most is képes lesz az együttes legalább két gólt szerezni.

📊 Ajánlott predikció: 
1.5 felett (Leeds összesített gólok)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: