b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Kérdés nélkül fogadunk az Arsenalra!

G. Jesus futószalagon termeli a gólokat! (Fotó: Getty Images)

2022-08-20240

A Premier League harmadik fordulójában egy újabb győzelmet gyűjthet be az Arsenal, hiszen egy jóval szerényebb kerettel rendelkező, ráadásul legutóbb 4-0-ás vereséget szenvedő Bournemouth ellen lépnek pályára.

Az “ágyúsokat” már a felkészülési időszakban is többször favorizáltuk, de a bajnokságban is megtettük mindezt és eddig nem okoztak csalódást Artetáék. A spanyol tréner már a felkészülési szezonban kijelentette, hogy az idei évtől nagyon sokat vár és joggal bizakodhat a tréner, ugyanis egy elég erős keret verbuválódott össze a nyár során. A támadósorba érkezett a Manchester Citytől Gabriel Jesus, aki már a felkészülési időszakban is többször betalált, de a Leicester elleni hat gólos mérkőzésen, két góllal is kivette a részét a brazil támadó. A Bournemouth kisebb meglepetésre győzelemmel nyitott az Aston Villa ellen, aztán jött is a kijózanító pofon, hiszen a Manchester City tempóját egyszerűen képtelen volt felvenni a csapat és meg is lett az eredménye, hiszen Pep Guardiola fiai 4-0-ra verték meg a mai házigazdát. A Transfermarkt adatai szerint az Arsenal kerete 671.5 millió euróba kerül, míg a Bournemouth keretének értéke 160.5 millió eurót ér.

Bournemouth - ArsenalFogadási határidő: 18:30

A két együttes között alapvetően már papíron is nagy különbség van, de ha megnézzük a felkészülési szezont és a bajnokságban mutatott játékot, akkor is egyértelműen látható a differencia. Az Arsenal győzelmét már több ízben is favorizáltuk az elmúlt fordulókban és rendre nyerni is tudtunk a csapattal. Ezért nem változtatunk a nyertes stratégiánkon és most is úgy véljük, hogy legalább egy góllal nyerni fognak az “ágyúsok”! Úgyhogy a fogadásunk az Arsenal győzelmére vonatkozik, akiket a -1.0-ás ázsiai hendikep keretein belül favorizálunk. Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Arsenal -1.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: