b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Ismét szállíthatja a gólokat a Spurs!

Ma is gólt ünnepelhet Son?! (Fotó: Getty Images)

2022-09-17276

Szombat este a Premier League 8. fordulójában a Tottenham és a Leicester találkozik egymással!

Elég meglepő teljesítménnyel rukkolt elő a szezon elején a Leicester, ugyanis a “rókák” 0-1-5-ös mérleggel rendelkeznek, ami az utolsó helyre “repítette” őket. Ezt pedig nem sokan várták volna a J. Vardy által fémjelzett együttestől és bátran kijelenthetjük, hogy ha nem kezd el javulni a helyzet a csapat berkein belül, akkor bizony egy újabb edzőtől búcsúzhatunk a Premier League-ben. A vendégekkel ellentétben a Tottenham a várakozásoknak megfelelően teljesített az első hat fordulóban. A. Conte nagyon jól készítette fel a csapatát a 2022/2023-as rajtra és ennek megfelelően 4-2-0-ás mérleggel áll a Spurs. Alapvetően tehát ég és föld a két együttes jelenlegi formája, de ettől eltekintve óriási hiba lenne leírni a Tottenham ellen a Leicester csapatát!

Tottenham - LeicesterFogadási határidő: 18:30

Ami látható mindkét csapat esetében, hogy a támadósorok ugyanazt a stabil teljesítményt képesek hozni, mint az előző évek során. A Leicester kőkemény szezonon van túl és sokan úgy gondolták, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de úgy tűnik, hogy J. Vardy sérülésből való visszatérése nem alakult túl fényesen. Egyszerűen a kapu előterében most semmi sem akar összejönni a támadónak és ez is kihat a Leicester játékára. Ezenkívül viszont a vendégeknél Daka, Iheanacho, Maddison és Barnes az aki kivette a részét a gólszerzésből és a támadójátékból. A “rókák” egyébként egyedül a Manchester United ellen maradtak rúgott gól nélkül, ami mindenképp pozitív előjel a Tottenham elleni mérkőzés előtt. A Spurs támadósora is nagyon hatékony volt az előző fordulókban és szinte minden egyes tétmeccsen képes volt legalább kétszer gólt szerezni a H. Kane által fémjelzett támadósor. Ami viszont szintén megfigyelhető volt a hazaiak esetében, hogy elég sűrűn hozott össze a védelem legalább egy kapott gólt. Mivel a Leicester győzelmi kényszerben van, a Tottenham pedig jó formának örvend, így egy kiváló mérkőzésre számítunk. Alapvetően mindkét keretben megvannak az ügyeletes gólfelelősök és mindkét félnek megvan a maga erőssége, illetve gyengesége. Egy szó, mint száz, a találkozón mi a gólváltásra fogadunk. A Leicester gólja az egyedüli kérdés a fejünkben, de ilyen előfeltételek mellett, ha a játékosok nem akarnak edzőt buktatni, akkor kutya kötelességük szívvel, lélekkel küzdeni és egy Tottenham elleni pontszerzés mindenképp pozitív fordulatot hozhat számukra! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.73

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: