b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Ismét pontot szerezhet a Newcastle!

Idén az élmezőnybe vágyódik a Newcastle! (Fotó: Getty Images)

2022-09-03224

A Premier League hatodik fordulójában a Newcastle és a Crystal Palace méri össze erejét!

Nagy reménnyel nyitotta a Newcastle a 2022/2023-as szezont, hiszen a jelenlegi keret és az anyagi források adottak ahhoz, hogy a legjobb 8-ban zárjon a csapat. Ennek megfelelően nyitották az idei kiírást és a Liverpool elleni 2-1-es vereségtől eltekintve minden egyes bajnokiján képes volt a pontszerzésre a csapat, pedig a riválisok között már szerepelt a Wolves, vagy épp a Manchester City. A mai rivális ráadásul egy jóval szerényebb anyagi háttérrel, illetve kerettel rendelkező Crystal Palace lesz, akiket viszont egy percig sem szabad leírni. Ugyanis a vendégek egyedül az Arsenal elleni szezonnyitón nem tudtak betalálni, ám ezt követően minden egyes tétmeccsükön képesek voltak legalább egy gólt szerezni és az előző fordulókban példának okáért a Liverpool ellen is összejött nekik a pontszerzés, de a Manchester City ellen is két gólt szerzett a csapat.

Newcastle - Crystal PalaceFogadási határidő: 16:00

Mindkét csapatban van pár hiányzó, de gyakorlatilag ugyanazon kezdők játszhatnak ma, akik az előző fordulókban is a pályán voltak. A Newcastle pontszerzését reálisnak tartjuk, de a Crystal Palace csapatát egy percig sem írnánk le, hiszen nagyon gólerős támadósorral rendelkeznek, ráadásul a csapategység is igencsak erősnek mondható. Emellett azt is bátran kijelenthetjük, hogy egyik csapat sem rendelkezik túl stabil védekezéssel és ennek megfelelően a Newcastle az utóbbi négy tétmérkőzésén rendre kapott legalább egy gólt, míg a Crystal Palace védelme minden egyes bajnokin összehozott legalább egy találatot. Így nem akarjuk a kimeneteleket piszkálni, viszont a gólváltásban nagy lehetőséget látunk, amire ráadásul a legtöbb fogadóiroda igencsak magas szorzón fizet számunkra! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: