b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Három pontért utazik a Chelsea!

Vajon megnyeri a mai mérkőzést a Chelsea?! (Fotó: Getty Images)

Az Everton otthonában játssza az első bajnokiját a Chelsea!

Nem vár egyszerű szezon az Everton csapatára, ugyanis elég rossz előfeltételek mellett kezdhetik meg az új idényt. Tavaly sem futottak már kimondottan erős szezont, ugye épphogy megúszták a kiesést a liverpooliak, de ha ez nem lenne elég, akkor temérdek sérült van a keretben, ráadásul az előző szezon egyik gólfelelőse Richarlison is eligazolt a Tottenham csapatába. Kimondottan nagy erősítés pedig nem érkezett eddig az átigazolási szezonban. A Chelsea viszont teljes kerettel állhat ki a mai meccsre és ugyan Tuchel az Arsenal ellen vereség után azt nyilatkozta, hogy nem tudja, hogy mennyire lesznek “készen” a rajtra, azért az utóbbi két felkészülési mérkőzésüket elég magabiztosan behúzták a londoniak. A Chealseanél is volt játékos mozgás, ugyanis a távozók között láthatjuk Lukakut, Rüdigert, Christensent, vagy épp Saúl Niguezt, de az érkezők oldalán jóval több játékost láthatunk, akik ráadásul minőséget is képviselnek. Érdemes kiemelni páldául Sterlinget, akit a Manchester City-től szerzett meg a Chelsea, de rajta kívül Batshuayi, Ampadu, Broja, Koulibaly, Chukwuemeka, Gallagher és Emerson nevét is láthatjuk a listán. Egyszóval a Chelsea kerete erősödött.

Egyet kell, hogy értsünk a fogadóirodákkal, ugyanis a Chelsea győzelmét tartják esélyesnek és így gondoljuk mi is. Igaz, hogy az előző kiírásban nem tudott nyerni a Chelsea az Everton ellen, ám a mostani előfeltételek mellett, nagyon kevés esélye van az Evertonnak. Egyrészt nincs kimondottan erős támadó jelenleg a keretben, hiszen Richarlison eligazolt, míg Calvert Lewin, akire az idén sokan számítanak lesérült. Ezenkívül még ott van A. Gomes, S. Rondon, A. Townsend, A. Begovic, T. Davies és S. Coleman, akik nagy valószínűséggel ma nem fognak játszani. Ennyi hiányzó mellett pedig szerintünk, a nyáron sokat erősödő Chelsea ellen nincs esélye a hazaiaknak. Úgyhogy az első fordulóban arra fogadunk, hogy az Everton hazai pályán pont nélkül fog zárni!

Tipp: Chelsea (1×2)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: