Premier League: Haaland, Salah, Son?! Lenne néhány ötletünk!

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Augusztusban kezdetét veszi a 2022/2023-as Premier League szezon és ennek megfelelően több hosszútávú fogadással is készültünk.

Ha szeretsz esélyes opciókra fogadni és képes vagy egy szezont végig izgulni, akkor a mostani cikk neked lett kitalálva! Vágjunk bele rögtön a közepébe és járjuk körbe azon játékosokat, akik a legtöbb gólt szerezhetik a következő szezonban. A bet365 kínálatában láthatóak már a szorzók és ezek alapján Erling Braut Haalandot tartják a gólkirályi címére esélyesnek. A norvég játékost Mohamed Salah, Harry Kane, Darwin Nunez és Heung-Min Son követi a listán. Nagy kérdés tehát, hogy a két új szerzemény Haaland, vagy Nunez, vagy épp az évek óta versengő Salah/Son/Kane trió közül kerül ki a következő szezon gólkirálya. Persze rengeteg minden befolyásolhatja a következő szezon gólkirályi címét, hiszen egy esetleges sérülés bármikor közbeszólhat.

Ami a tippjeinket illeti, mi két játékost favorizálnánk. A Manchester City támadójátéka mindenképp Haalandra fog épülni és , ha a norvég tehetség nem lesz sérült, akkor bizony joggal pályázhat a gólkirályi címre. Egyrészt a Manchester City ismét az egyike azon csapatoknak, akik a bajnoki címére esélyesek. Másrészt a manchesteri klub az egyik leggólerősebb csapatnak számít az elmúlt években. Példának okáért az előző szezonban 99 gólig jutottak. Ennek ismeretében tehát egyet kell, hogy értsünk a bet365-ön látható opciókkal és valóban esélyes lehet az újdonsült igazolás a gólkirályi címre. Másrészről viszont ott van Mohamed Salah, aki az előző szezonban is bravúrosan teljesített és a mostani liverpooli keret Nunez érkezésével bizony erősödött. Salah ugye az előző szezonban is begyűjtötte a gólkirályi címet. Jürgen Klopp csapatában alapembernek számít és rengeteg támadás végződik az ő lövéseivel. Ennek ismeretében, mi erre a két játékosra kötünk fogadást, akikre 4.00, illetve 5.50-es szorzón tudunk fogadni! 

Tipp: Erling Braut Haaland (Man. City)
odds: 4.00
Tipp: Mohamed Salah (Liverpool)
odds: 5.50

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Aztán a gólszerző – párosítás piacon nézelődtünk és ott találtunk egy igencsak esélyes opciót.

Remek párosítások láthatóak itt is, de számunkra leginkább a Kevin de Bruyne – Bruno Fernandes duó tetszik. Ami biztos, hogy a portugál középpályás élt már meg jobb szezont is, mint az előző idényben, hiszen 2020/2021-es kiírásban ő volt az egyik leggólerősebb játékos a „vörös ördögök” keretében. Akkor 37 meccsen lépett pályára Fernandes és 18 alkalommal talált be az ellenfeleknek. Az előző kiírásban, viszont 36 mérkőzésen mindössze 10 találatig jutott a portugál. Fernandes esetében pedig szintén nagy kérdés, hogy milyen szerepet szán neki az új tréner Erik ten Hag, hiszen az eddigi  felkészülési meccseken nem igazán ment a portugál játékosnak és ha ez így megy tovább, akkor nem feltétlen fog kulcsszerepet kapni a manchesteri csapatban. Ezzel szemben Kevin de Bruyne vaskosan kivette a részét az előző szezonban is a Manchester City sikereiben. Ugye volt olyan találkozó, ahol négy gólt is szerzett a belga, de a legutolsó bajnokin az Aston Villa ellen az ő asszisztja is kellett ahhoz, hogy a csapat behúzza a bajnok címet. De Bruyne persze nem az ügyeletes gólfelelős a csapatnál, de az előző szezonban elég nagy kedvvel játszott és, ha nem szól közbe a sérülése, akár több gólt is szerezhetett volna. 

Kevin de Bruyne az előző szezonban 15 gólig jutott! (Fotó: Getty Images)

Véleményünk szerint Bruno Fernandes idén sem fog tudni kimagaslót nyújtani a csapatban és akár ki is kerülhet a kezdőből. Ugye az egyedüli ellenérv ezzel kapcsolatosan az, hogy Pogba eligazolt, de azért így is ott van a friss igazolás Eriksen, vagy épp Telles akik helyettesíthetik Fernandest. Nagyban befolyásolhatja az is a portugál teljesítményét, hogy Cristiano Ronaldo marad-e vagy sem. Ugyanis amióta a portugál honfitársa megérkezett a „vörös ördögökhöz”, azóta Fernandes alig végezhetett el büntetőt a meccseken, márpedig ennek köszönhette a portugál a 2021/2022-es szezonban a 18 szerzett gólját. Egy szó, mint száz, ha Fernandes formája nem javul, akkor könnyedén kikerülhet a keretből és ez mindenképp a malmunkra hajthatja a vizet, hiszen de Bruyne egy alapembernek számít a Manchester Cityben. A belgával kapcsolatban az egyedüli ellenérv a sérülékenysége, de bízunk benne, hogy a szezon folyamán nem fog megsérülni De Bruyne és ennek megfelelően őt favorizáljuk. Tehát arra számítunk, hogy Kevin De Bruyne több gólt fog szerezni, mint Bruno Fernandes.

Tipp: Kevin De Bruyne (Kevin De Bruyne v Bruno Fernandes)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Salah az előző szezonban 13 gólpasszig jutott. (Fotó: Getty Images)

Zárásként pedig az assziszt piacon keresgéltünk, ahol három opciót tartunk esélyesnek és egy az egyben egyetértünk a bet365 által kínált opciókkal.

A top3-ban ugyanis Kevin De Bruyne, Trent Alexander-Arnold és Mohamed Salah látható. Igencsak magas szorzókat kaptunk a bet365-ön ezen játékosokra, úgyhogy egy-egy egységet mindenképp megér ezen opciók favorizálása. Ugye az előző szezonban Mohamed Salah volt az, aki a legtöbb gólpasszig jutott, de szorosan követte őt Trent Alexander-Arnold is. Mindkét játékos remekül teljesített és igazából azt a mennyiséget hozták, amit már évek óta megfigyelhettünk. Talán a 2019/2020-as szezon volt az egyedüli kirívó eset az utóbbi szezonokat tekintve, hiszen abban az évben Kevin De Bruyne 20 gólpasszig jutott! Trent Alexander-Arnold egyébként évek óta ott toporog a dobogó második, vagy harmadik fokán és ismerve a mostani liverpooli keretet, azért bőven esélyes, hogy az idei szezonban egy-egy pontrúgásból, vagy épp szélső beadásból a támadók gólt fognak szerezni és ezzel Trent Alexander-Arnold gólpasszai szépen gyarapodhatnak. Ettől eltekintve Haaland érkezésével egy igazi gólgép szerepelhet a Premier League-ben és Kevin De Bruyne képességeit ismerhetjük. A belga középpályás bármikor képes lehet egy-egy ravasz passzal, vagy épp beadással Haaland elé kínálni a labdát, amiből a norvég gólt/gólokat szerezhet. Úgyhogy ennek ismeretében nem is csoda, hogy az idei kiírásban Kevin De Bruyne számít a legesélyesebbnek a legtöbb asszisztot jegyző játékosok listáján. 

Összességében tehát Kevin De Bruynet és Trent Alexander-Arnoldot tartjuk esélyesnek az assziszt piacon, de a tavalyi legtöbb gólpasszt jegyző Mohamed Salaht sem hagynánk ki a listáról. Így mindhárom játékosra fogadást kötünk!

Tipp: Kevin De Bruyne (Man. City)
odds: 5.50
Tipp: Trent Alexander-Arnod (Liverpool)
odds: 10.00
Tipp: Mohamed Salah (Liverpool)
odds: 15.00

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: