b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : G. Durrant – M. Smith – 09/02 20:10

M. Smith sikere várható abban az esetben, ha egy hosszabb mérkőzést alakítanak ki a felek. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:10

Smith 180-as dobásai, á ma nem. Annyi egyértelmű, hogy most is lehetne érték a 4,5 feletti 180-as dobásokban, viszont Durrant játékában sokkal több van. Szó se róla, Smith rengeteg nyertes fogadást hozott már nekünk, viszont Durrant hihetetlen formában van és ha ma is úgy játszik, ahogy ezt eddig tette Smithnek nem sok jót jóslunk. Egyértelmű, hogy a játékosok között a kiszállózás fog döntetni, amiben Durrant a maga kimért játékával jóval jobbnak mondható. Ennek ismeretében pedig egy 8-6 , 8-5-ös meccsre számítunk.  Legutóbb amúgy a felek júniusban találkoztak akkor 7-5-re nyert Durrant, de a PL 1. fordulójában még február elején is 7-3-ra tudott nyerni Durrant.

📊 Ajánlott predikció: 
G. Durrant (1×2)

odds: 
2.10  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: