b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : G. Anderson – M. Smith – 09/03 20:55

Anderson a favorit, ám Aspinallt óriási hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:55

Tegnap nagy hiba volt Smith 180-as dobásait kihagyni. Őszintén szólva nem éreztük egyáltalán azt, hogy Durrant ellen lehet esélye, erre 7-2-re elhúzzot a jelenlegi éllovas ellen. Persze az már mellékes dolog, hogy 7-7-es döntetlennel zártak a felek. Annyi egyértelműen kijelenthető, hogy ezt a 4.5-es 180-as line-t eddig a folytatást követően minden PL meccsén megdobta Smith és mivel ma az a G. Anderson fog ellene szerepelni, aki ellen azért “pörögni” kell, így aligha fog ismét a 180-as dobásokból lentebb adni. Tegnap szenvedett 7-2 után, illetve rengeteg 140-es dobása volt Smithnek, de ezt betudhatjuk annak is a tegnapi játéknap után, hogy a játékosok több napos pihenőt követően álltak ismét élesben a tábla elé. Smith 180-as dobásaival eddig rendre nyertünk és remélhetőleg egy szoros mérkőzésen, ma is “zöldülni” fog ez az opció!

📊 Ajánlott predikció: 
M. Smith 4.5 felett (180-as dobások)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: