Premier League: Fulham – Brighton

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik méghozzá egy igencsak izgalmasnak ígérkező angol mérkőzéssel, ahol a Fulham és a Brighton fog találkozni egymással a Premier League 24. fordulójában..


I Fulham – Brighton I

 Egyik csapat sem örvend kiváló formának, viszont a Brighton mérkőzéseit figyelemmel követve, illetve ismerve a Fulham védelmét megakadt a szemünk egy igencsak remek szorzóval ellátott opción. A hazai csapat 23 fordulót követően a 19. helyen áll, míg a Brighton a hazai pályán elért eredményeknek köszönhetően a 13. pozíciót tölti be. Ami látható, hogy a Fulham alap hibája a védelmében rejlik, hiszen 51 gólt kapott az együttes, ami a Premier League jelenlegi mezőnyét tekintve torony magasan a leggyengébb teljesítménynek számít. A Brighton átlagos teljesítményt nyújt, viszont az látható, hogy rengeteg mérkőzésükön “beköszöntek” az ellenfeleknek. Legutóbb ezt megtették a Manchester United ellen is, de látható, hogy nem szűkölködnek a gólokkal. A Fulham támadósora is utóbbi időben “magára” talált, hiszen a nagyobb csapatok ellen is képesek voltak a gólszerzésre. Gólt szereztek a Manchester United, Tottenham, Arsenal triónak is az utóbbi mérkőzéseket figyelembe véve és ne menjünk el az a tényező mellett sem, hogy a két csapat egymás ellen igencsak gól gazdag találkozókat szokott játszani. Legutóbbi mérkőzésükön  (2018.09.01.) például 2-2-s eredmény született. Egy szó, mint száz a hazai védelem “sebezhető” és ebben bőven benne lehet a Brighton szemfüles támadóinak a találata, míg a vendég oldal védői sem nyújtanak olyan teljesítményt, hogy ne kapnának gólt. Mindkét együttes utóbbi időben megzörgette az ellenfelek hálóját, most pedig itt az esély, hogy egymás ellen is megmérkőzzenek. Ősszel 4 gólt szereztek, ma megelégszünk 2 találattal is, csak zörrenjen mindkét oldal hálója. A hazai oldalon Mitrovic és Schürrle biztosan a pályán lesz, míg a vendégeknél Murray és Duffy duó is 99%-ig biztosan a kezdőben kap szerepet.

Fulham – Brighton (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,95 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.