b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Everton – Manchester City

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Mai napra ismét egy nyilvános tartalmat publikálunk. A most megosztott angol bajnoki mérkőzésen ismét felhasználtunk minden lehetőséget ahhoz, hogy a legpontosabb információkkal dolgozzunk. Részletesebben az elemzésben..

Légy te is előfizetőnk és csatlakozz még ma – ELŐFIZETEK


I Everton – Manchester City I

Az elemzésünk esetében ismét az edzői nyilatkozatokra, a sajtó értesülésekre és a közösségi médiában megjelenített tartalmak kapcsán döntöttünk úgy, hogy érdemes bevállalni a mérkőzést. Az első indokunk a találkozóval kapcsolatban a Liverpool két nappal ezelőtti botlása, amit ma kihasználhat az amúgy gyengébb formában lévő Everton ellen a Manchester City. A másik fontos tényező, hogy az Everton ugyan egy kisebb hullámvölgyben van, viszont nem rugaszkodhatunk el attól sem, hogy a londoni együttes igencsak jól teljesít hazai pályán. Hazai mérleget tekintve 13 mérkőzésen 6-3-5 az együttes mutatója és mindez alatt 21 gólt szerzett a csapat. Ezért is kiemelendő, hogy itt igencsak benne lehet a pakliban akár a gólváltás is, viszont azon statisztikai adatok mellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a City idegenben rendre él a kínálkozó lehetőségekkel és ugyan nem hibátlan a csapat mérlege, de a 3. legjobb teljesítményt nyújtják az idegenbeli mérlegek és mutatók alapján a Premier League-ben. Összességében tehát ma Guardiola nyilatkozatára hivatkozva, a legjobb tizenegyet láthatjuk a pályán. Az Arsenal elleni 3-1-s siker remek alapozás lehet a mai napra és ott a tényező, hogy ismét beérheti az együttes a Liverpoolt. Véleményünk szerint ennél nem kell nagyobb motiváció. Ugyan a City több gólt kap az utóbbi időben, de rendre van rá 2-3 gólos válasz. Úgyhogy bíznánk benne, hogy kiharcolják a 3 pontot és legalább 3 gól is születik a találkozón, erre pedig remek szorzóért köthetünk lényegében fogadást, amit “B” kategóriába sorolva osztunk meg. Érdekességként  a két csapat legutóbbi “randevúján” 3-1-s eredmény született, mi most vagy 1-2, 1-3-s, vagy 0-3-s eredményre számítunk.

Everton – Manchester City (20:45)
Tipp:Manchester City + Több, mint 2,5 gól (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,72 “B” kategória Tét: 3 egység

 

0
%d bloggers like this: