b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Everton – Liverpool – 10/17 13:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 13:30

Az Everton kiválóan kezdte a 2020/2021-es kiírást és C. Ancelotti egy igen pofás kezdőt tudhat magáénak. Annyi biztos, hogy az olasz tréner bizalmát rengeteg játékos meghálálja és ki lehet emelni J. Rodriguez, ill. Calvert-Lewin játékát, akiket igazából egyik nagy csapat sem játszatott, ám az olasz mester bizalmat szavazott nekik és a két játékos ezt gólokkal, illetve kiváló játékkal köszöni meg. Az Everton kerete elől tehát erős, ám a mai meccsen a védelmében a Digne/Mina duó játéka kérdéses. Amennyiben ők nem játszanak, akkor igencsak nehéz helyzetbe kerülhet az Everton, ám a skysports beszámolói alapján mindkét játékos játékára lehet számítani. Egy szó, mint száz az Everton erősen kezdett, ráadásul több játékosa is a válogatott mérkőzések miatti pihenőt a csapattal töltötte. Ezzel ellentétben a Liverpoolnál többen három, de akár négy meccsel a lábukban térnek vissza és Klopp nem is elégedett, ugyanis a legtöbb játékosa fáradt, fásult, vagy sérült és ennek hangot is adott a német tréner. Azt láthatjuk, hogy Alisson kiesését továbbra sem tudja megoldani a Liverpool és a spanyol Adrian, mint második kapus rengeteg hibával abszolválja a meccseket. Legutóbb az Aston Villa ütötte ki a vendégeket és egy rég nem látott 7-2-es pofonba szaladtak bele Kloppék. A védelemben a van Dijk-Robertson kettős végig játszotta a nemzetközi meccseket, úgyhogy azt a szélt James Rodriguez szépen “megfirkálhatja”. Egy szó, mint száz az Everton kiváló idényt fut, hazai pályán erősek, ráadásul Ancelotti egy remek csapatot tudhat magáénak. A Liverpool részéről a mostani formák alapján egy gyengébb védelmet láthatunk, ráaádsul az alap játékosok jóval fáradtabbak lehetnek az Everton játékosainál. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az Everton hazai pályán többször nehezítette már meg a Liverpool dolgát és példának okáért legutóbb 2016 decemberében távozott innen három ponttal a csapat. Úgyhogy bizakodom és véleményem szerint az Everton legalább egy pontot otthon tud tartani, amelyet 1.90-es szorzón mindenképp megéri favorizálni, már csak azért is mert 66,66%-os eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben, már ha csak az opció “erősségét” tekintjük.

📊 Ajánlott predikció: 
Everton, vagy döntetlen (Kétesély)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: