b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Erre fogadunk a Nottingham – Chelsea párharcon!

Az újév első napján folytatódik a francia, ill. angol bajnokság is és a vasárnapi kínálatból a Nottingham – Chelsea párharcot elemeztük ki beharangozó ajánlásként.

Alapvetően nagyon nehéz összehasonlítani a két csapatot, hiszen nem elég, hogy papíron óriási különbségek vannak a felek között, még a szezonbeli célkitűzések sem egyformák. Ugyanis amíg a Chelsea a top6-ra pályázik, addig a Nottingham célja egyértelműen az, hogy kiharcolják a bennmaradást és a 2023/2024-es szezonban való indulást. Hogy ez mennyire lehet reális a hazaiaknak jó kérdés.. A Nottingham vereséggel kezdte meg a vb-szünet után a bajnokságot, hiszen az Old Traffordon 3-0-ra kikaptak. A Chelsea viszont győzelemmel rajtolt. Mivel G. Potter szinte minden kulcsjátékosára számíthatott a Bournemouth elleni fiaskón, így nem is volt akkora meglepetés ez. A Nottingham ellen is egyértelműen a londoni kékek számítanak a győzelemre esélyesnek, de azért érdemes ezt kellő fenntartással kezelni, hiszen a vb-szünetet megelőzően négy tétmérkőzést is elveszített a Chelsea.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Nottingham – ChelseaFogadási határidő: 17:30

A hazaiaknál továbbra is elég sok a sérült, ráadásul a manchesteri túrán J. Lingard is összeszedett egy kisebb sérülést, de úgy tűnik, hogy az angol támadó ma ismét bevethető lesz. A Chelsea-nél Kante, és R. James továbbra sem áll G. Potter rendelkezésére, ám rajtuk kívül szinte mindenki bevethető és ennek megfelelően elől ismét a Havertz, Sterling, Pulisic trió rohamozhat, míg mögöttük a Mount, Jorginho duó okozhat fejtörést a Nottingham védőinek. Egy szó, mint száz, mi a találkozón a Chelsea győzelmét tartjuk reálisnak, hiszen G. Potter irányítása alatt elég meggyőzően teljesít a csapat és igaz, hogy novemberben nem jöttek úgy az eredmények, ettől eltekintve a vb-szünet alatt rendet lehetett tenni a fejekben és egy jó tavaszi szezonnal akár a dobogó is összejöhet a londoniaknak. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Chelsea (1×2)
odds: 1.62

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: