b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Erre fogadunk a nap egyik legnagyobb rangadóján!

Vajon megnyeri a mai mérkőzést a Chelsea?! (Fotó: Getty Images)

2022-10-22[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Premier League 13. fordulójában egy újabb rangadó szemtanúi lehetünk, ugyanis a Chelsea és a Manchester United feszül egymásnak .

Összességében mindkét csapat elég jó formának örvend és, ha nincsenek külső befolyásoló tényezők (pl. sérülések, vagy eltiltások), akkor elég magabiztosan teljesít mindkét csapat. A Chelsea jelenleg a 4. helyen, míg a Manchester United az 5. pozícióban. A londoniaknál rendeződni látszik a helyzet és az edzőváltást követően futószalagon kezdte el termelni a győzelmeket a csapat. A Manchester Unitednél viszont továbbra is rengeteg a “sötét felhő”, hiszen a Cristiano Ronaldo és Erik ten Hag közötti feszültség nem csillapodik. A holland tréner jogosan, vagy jogtalanul ezt mindenki saját megítélése alapján döntse el, pihenteti a portugál klasszist és ez láthatóan erősen kihat a csapatra is. Ronaldo ugyanis a Tottenham elleni mérkőzésen is elkövetett egy butaságot és a lefújást megelőzően az öltözőbe vonult, hiszen nem volt hajlandó csereként pályára lépni a Tottenham ellen. Ennek persze meg is lettek a következményei, hiszen Erik ten Hag kirakta CR-t a Chelsea elleni keretből és így ma a portugál biztosan nem fog pályára lépni! Egyébként a “vörös ördögök” nem teljesítenek rosszul ennek a balhénak az árnyékában sem és ezért is van sok embernek egyfajta kérdőjel a fejében, hogy valóban igaza van Erik ten Hagnak és nincs szüksége Cristiano Ronaldora, vagy ez egyfajta “egó harc” a két fél között. Mindenestre sosem jó előjel az, ha egy csapaton belül ilyen széthúzás van és CR karakterét azért ismerhetjük, akinek a személyisége tud hatni a társakra, illetve egy-egy mérkőzés alakulására is. Egy szó, mint száz, ma nem lesz ott a keretben a portugál. Persze így sem kell félteni, vagy leírni a manchesteriek keretét, hiszen az új igazolás Antony egészen parádés formában van, illetve Sancho, Rashford és Fernandes is egyre inkább elkapja a fonalat. A védelem a Varane, Martinez tengelynek köszönhetően tökéletesen működik és ténylegesen, amikor mindkét játékos játékra alkalmas állapotban lépett pályára, akkor szinte rendre kapott gól nélkül húzta ki a MU a mérkőzéseit!

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

Chelsea - Manchester UnitedFogadási határidő: 18:30

Elég nehéz erre a mérkőzésre fogadást kötni, ám véleményünk szerint érdemes lehet a gólokat “kontrázni”. Alapvetően a Chelsea G. Porter érkezése óta elég stabilan védekezik, míg a Manchester United a Varane/Martinez páros irányításával szinte alig kapott gólokat a riválisoktól. Az utóbbi években ráadásul a felek elég sűrűn zártak kevés gólos mérkőzéseket egymással és a hétközi forduló, aligha fogja arra sarkallni a játékosokat, hogy felszántsák a pályát. Persze egy rangadón ez a kettős terhelés aligha fog megmutatkozni, hiszen az ilyesfajta mérkőzésekre nem kell motiválni a játékosokat. Egyszóval, mi bízunk benne, hogy a két védelem kellő hatékonysággal fogja tenni a dolgát és véleményünk szerint ismét egy szoros mérkőzést fognak kialakítani a felek. A gólok esetén mi maximum 2 találattal számoltunk, hiszen az előző években elég kevés alkalommal hoztak össze ennél több gólt a csapatok. Az xG adatok alapján is az 1-1-es döntetlenre van realitás. Úgyhogy a fogadásunk a 2.75 ázsiai gól határra vonatkozik, ahol az under (alatt) opcióra fogadunk! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz. 

Tipp: 2.75 alatt (Gólok száma – Ázsiai)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: